Jelszóigénylés

Minden a kezünkre játszott, egy lépésre a nagy bravúr!

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 28., vasárnap
A Sümeg elleni sima győzelemmel megmaradt az esély a felsőházi rájátszásra.

A Vidux-Szegedi RSE hozta a kötelezőt, 3:0-ra nyert a Sümeg vendégeként Tapolcán, és mivel a nap másik bajnokija is kedvezően alakult, NB I-es együttesünk jövő hét szombaton a felsőházi rájátszásba kerülésért játszhat! Fantasztikus bravúr lenne ez, amitől egyetlen lépésre vagyunk!Még a bemelegítésnél a másik derbi eredményére figyeltünk, hiszen a Dág és a MÁV Előre csatája is befolyásolta az utolsó forduló forgatókönyvét. Szerencsére pozitív irányba, ugyanis ötszettes csata kerekedett a dági bajnokiból, így a székesfehérváriak ellen ki-ki meccsen játszhatunk a felsőházi rájátszásért. Ha a szombat esti idegenbeli rangadón 3:0-ra vagy 3:1-re nyer a Vidux-Szegedi RSE, akkor megvalósul az álma, ami óriási szó lenne, főként annak fényében, hogy a korovírusos fertőzések miatt számunkra mennyire nehezen indult be a szezon.

A mai meccsünkre egyébként is abszolút esélyesként utaztunk, de a Sümeg keretének körülményei még inkább a kezünkre játszottak, hiszen sok játékosnak ma még egy ifjúsági tornája is volt. Emiatt egy fiatal és fáradt ellenfél várt ránk, de az ilyen kötelező sikerek a legnehezebbek, hiszen nehéz rájuk felpörögni. Ez látszott a szegedi legénységen is, de az a fontos, hogy mindhárom szett hajrájában magabiztosan tartotta előnyét a csapat, így nem kellett izgulni a kívánt eredmény eléréséhez.

Nusser Elemér, vezetőedző: – Valóban a bravúr kapujában állunk, de ezt szó szerint kell érteni, vagyis tényleg bravúrnak számítana, a székesfehérvári rivális ugyanis komplettebb csapat nálunk. Örülök, hogy megteremtettük a mindent eldöntő ki-ki meccs esélyét, megpróbálunk élni vele. Köszönjük meg a Dágnak is, hiszen két nyert szett tőlük is kellett ehhez! Szimpatikus volt ellenfelünk, hiszen rendkívül fáradtan is becsülettel küzdött. Nem játszottunk maximális fordulatszámon, de a lényeg a sima győzelem, a szettek hajráiban mindig odatettük magunkat.


NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Tapolca
SÜMEGI RÖPLABDA EGYESÜLET - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (17:25)(15:25)(19:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Piti Richárd, Farkas Baráti Attila, Fülöp Norbert, Kiss Gábor, Sarnyai Ákos, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Honti Szilárd, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com