Jelszóigénylés

Hazai mérkőzés a négy közé jutásért

Megosztás:
Megjelent: 2022. december 13., kedd
Az extraligás Kecskeméti RC lesz csapatunk ellenfele

December 14-én, kedden 19 órától újra a Magyar Kupa keretein belül lép pályára a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata. Az óriási téttel bíró mérkőzésen az extraligás Kecskeméti RC ellen küzdenek meg mieink a szegedi Lila iskolában.  A forduló győztese ugyanis a legjobb négy hazai csapat közé jut.

Játékosaink mindent beleadva készülnek a találkozóra és várják a szegedi szurkolók bíztatását is ezen a nagy kihívást jelentő összecsapáson. A csapat vezetőedzője, Fésüs Erzsébet kiemelte, hogy bár egy nálunk magasabb ligában szereplő együttes lesz az ellenfelünk, jó kihívásként, a röplabda ünnepeként fogják fel a fordulót, és mindent megtesznek majd, hogy egy magas szintű mérkőzést tudjanak játszani. 

Fésüs ErzsébetÚgy érzem, hogy képes rá a csapatom, hogy méltó ellenfele legyen a Kecskemétnek. Játékosaim átérzik a súlyát ennek a mérkőzésnek, ennek megfelelően a szokottnál is motiváltabban készülnek, várják a megmérettetést. Ugyan olyan játékosok jönnek, akik fölöttünk levő osztályban játszanak szinte hétvégéről hétvégére, mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez a különbség ne érződjön, és egy utolsó pontig tartó kiélezett küzdelmet alakíthassunk ki.

Férfi Magyar Kupa Negyeddöntő, Szeged, József Attila Általános Iskola
2022.12.14. 19:00 Vidux-Szegedi RSE - Kecskeméti RC
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com