Jelszóigénylés

A vesztes meccsekből lehet a legtöbbet tanulni

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 27., péntek
Nem sikerült nyernünk a DKSE ellen

Nem a tervek szerint indult a férfi NB I-es bajnokság középszakasza a Vidux-Szegedi RSE számára. Bár a korábbi fordulón győzelmet arattak a DKSE csapata ellen, ezzel pedig kiemelkedően nagy fölénnyel a tabella első helyén végeztek az alapszakaszban, ezen a mérkőzésen nem sikerült nyerniük.

Az összecsapásra alázatosan, ismét teljes gőzerővel készült a csapat, de a mérkőzésen nem sikerült kiküszöbölniük olyan hibákat, amiknek javításán sokat dolgoztak. Az első két szettben bár nagy előnyre nem tett szert az ellenfelünk, mégis a végjátékban is ők kerekedtek felül, a pályán is az elejétől kezdve domináltak. Magabiztos szerváikkal és erős támadásaikkal nem tudták a hazaiak felvenni a versenyt. A harmadik játszmában viszont megtört a jég, több ász nyitást is láthattak a szegediektől a nézők, határozott ütésekkel és biztos mezőnyjátékkal sikerült megnyerni ezt a szettet. Ezen a ponton felcsillant a remény, hogy lehet esély még a győzelemre viszont a hazaiak nem tudták megtartani azt a fölényt, amit a térfélcsere előtt szereztek, és elveszítették az utolsó játszmát is.

Fésüs Erzsébet: -Tanulságos mérkőzés volt ez számunkra, ebből is erőt meríthetünk, és átgondolhatjuk, mi az amin javítanunk kell még a következő fordulóig. A legnagyobb problémánk ezen a meccsen a nyitással, valamint a nyitásfogadással volt, ezek pedig olyan elemei a játéknak, amik egyáltalán nem elhanyagolhatóak. Senkinek nem esett jól a vereség, de nem fogunk elkeseredni. Tanulnunk kell belőle, hogy a következő mérkőzésre másképp tudjunk menni Dunaújvárosba. 


Vidux-Szegedi RSE - DKSE 1:3 (23:25, 19:25, 25:18, 18:25)
Férfi NB I Liga Középszakasz. Szeged, 95 néző. Vezette: Filibér, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Pozzobon, Csányi Dániel.  Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Bodnár Lajos, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com