Jelszóigénylés

Dupla sportélmény a Szent Gellért Fórumban!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 19., kedd
Férfi NB I-es csapatunk új helyszínen vívja első hazai bajnokiját.

Különleges hétvége elé nézünk, hiszen a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata is megkezdi szereplését az NB I Liga alapszakaszában, az első hazai meccsnek pedig új helyszín ad otthont: a Nusser-legénység vasárnap 15 órától a Szent Gellért Fórum rendezvénycsarnokában fogadja a Nyíregyházát. A sportkedvelők a közeli futballstadionban folytathatják a napot a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a Vasas 17 órakor kezdődő rangadójával, így duplázni lehet a sportélményt.

Fontos információ: a vasárnapi mérkőzés ingyenes, de csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők tekinthetik meg a derbit, illetve belépéskor a testhőmérsékletet is mérik majd a Szent Gellért Fórumban.

Ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis az első élvonalbeli megmérettetés pénteken 19 órától vár a srácokra, az Eb-selejtezőre készülő U19-es válogatott ellen. Ez a meccs természetesen a kötelező győzelem kategóriába tartozik, és mivel a felsőházi rájátszást tűztük ki célul, vasárnap az újonc Nyíregyháza sem okozhat gondot.

– Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a csapatunk kohéziója és az új játékosok debütálása éles helyzetben – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér vezetőedző. – A korosztályos válogatottnál minden téren erősebbek vagyunk, ezt bizonyítani is kell, alapvető elvárás lesz a magabiztos győzelem. Különösen figyelek majd arra, hogy milyen hibákat vétünk, hiszen az első hazai meccs előtt át kell beszélni a fontosabb fejlődési lehetőségeket. A Nyíregyháza fekete ló, lehetetlen megmondani, mire számíthatunk az újonctól. Ismeretlen ellenfélként nyilván okozhat meglepetést, de ettől még hozni kell a három pontot, hiszen a felsőházra hajtunk. Az új játékosokkkal látványosan jobb lett a csapatunk, ütőerőben és játékszervezésben különösen előreléptünk, fizikálisan is erősebbek vagyunk, mint korábban, mindezt szeretnénk is bizonyítani a remélhetőleg minél népesebb közönségnek – hangsúlyozta a mester.

NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Szolnok
Péntek, 19.00: U19 Válogatott – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Nusser Elemér.

NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Szeged, Szent Gellért Fórum
Vasárnap, 15.00: Vidux-Szegedi RSE – Nyíregyháza
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com