Jelszóigénylés

Győztes hétvégére készülnek a felnőtt csapataink

Megosztás:
Megjelent: 2023. november 6., hétfő
A férfiak és a nők is idegenben játszanak

Komoly esélyekkel utaznak idegenbe a Vidux-Szegedi RSE felnőtt csapatai. A nők az NB I-ben az MTK-nál, a férfiak az Extraligában a Dunaújvárosnál vendégeskednek.

Nagyon értékes győzelemmel a zsebében utazik Dunaújvárosba a hétvégén a felnőtt férfi csapatunk. Berkes Zoltán fiai ugyanis az élmezőnyben tanyázó, és a sok csapatnak kellemetlen pillanatokat okozó Dágot verték meg egy ötszettes meccsen. Bár papíron könnyebb ellenfélnek ígérkezik a Dunaújváros, Berkes Zoltán hangsúlyozza, az Extraligában nincs könnyű ellenfél, így teljes erőbedobással készülnek a szombati találkozóra.

Szép hétvégére készülnek a szegedi lányok, ugyanis egy nehéz periódus után pontszerző esélyekkel utaznak az MTK-hoz. A vasárnapi, Vasas elleni hazai találkozó jó lépcsőfok volt a fejlődésben, ugyanis sikerült szettet is rabolni az esélyesebb csapattól. A lányoknak így el kell hinniük, hogy igenis ott van a helyük a pályán, a legjobbak ellen is. Erre fogják a hangsúlyt fektetni a héten. Milodanovic Andrea bízik benne, hogy a legerősebb csapattal tudnak kiállni majd a fővárosban, így komoly pontszerzésre nyílik esélyük vasárnap.

November 11. (szombat), 17:00
Férfi Extraliga, alapszakasz, 7. forduló, Dunaújváros, Dunaújvárosi városi sportcsarnok
DKSE  Vidux-Szegedi RSE

Berkes Zoltán:
 Győzelemmel szeretnénk hazatérni, de nem vehetjük biztosra a sikerünket. A Dunaújváros sokszor nehezíti meg az ellenfeleik dolgát, az utóbbi időben rendre nagyon szoros szettekre kényszerítették őket. Emiatt maximális koncentrációval és odafigyeléssel kell pályára lépnünk.


November 12. (vasárnap), 17:00
Női NB I, alapszakasz, 6. forduló, Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok
MTK Budapest  Vidux-Szegedi RSE

Milodanovics Andrea:
 Az MTK elleni meccsre nagyon komolyan kell készülnünk, ott nincs lehetőség hibázásra, ugyanis azon a meccsen van keresnivalónk. De a pontszerzésre csak akkor van esélyünk, hogy pontosan betartjuk az utasításokat. A héten bízom benne, hogy mindenki alkalmas lesz a kemény munkára, azon leszünk, hogy a legjobb formában és a legjobb csapattal tudjunk kiállni. Akkor egy szép hétvégénk lehet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com