Jelszóigénylés

Óriási kihívás és kötelező siker az e heti program

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 2., kedd
A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata a kupában és a bajnokságban is játszik.

A férfi röplabda magyar kupa nyolcaddöntőjében és az NB I újabb fordulójában is bizonyíthat a héten a Vidux-Szegedi RSE. A Nusser-legénység csütörtökön 19 órától a Lila iskolában az extraligás Kecskemétet fogadja a kupacsata odavágóján, majd vasárnap 15 órától a Nyíregyháza ellen vív bajnokit.

A Kecskemét vasárnap nyert meg egy óriási, ötszettes csatát a MAFC ellen, így sikerélménnyel érkezik, de bármilyen körülmények között toronymagas esélyes lenne. Óriási kihívás ilyen erős csapattal játszani, természetesen csak a helytállás lehet reális cél a Vidux-Szegedi RSE számára. A Nyíregyháza otthonában viszont kötelező a siker, az első hazai mérkőzésen is simán nyertünk a vasárnapi ellenféllel szemben, ezt meg kell ismételni.

– A Kecskemét elleni találkozó bármilyen edzésnél többet ér – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér vezetőedző. – Örülök, hogy ilyen erős ellenfelet fogadhatunk. Osztálykülönbség van a felek között, a vendégeknél még a cseresorban is légiósok vannak. Szeretném, ha kihasználnánk ezt a meccset a saját épülésünkre, minél hasznosabb tapasztalatokat kell szerezni. Nyíregyházán nyerni kell, ez nem kérdés, de a mezőnymunkában és koncentrációban sokkal többet várok el a fiúktól, mint amit múlt héten mutattak. Folyamatosan szeretnék jó játékot látni a srácoktól, mert vasárnap nem voltunk valami stabilak – jegyezte meg a mester.

Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, Szeged
Csütörtök, 19.00: Vidux-Szegedi RSE - Kecskeméti RC
Vezetőedző: Nusser Elemér

NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Újfehértó
Vasárnap, 15.00: GLP Nyíregyháza - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
 Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com