Jelszóigénylés

Végig irányítani tudtuk a játékot

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 25., kedd
Nyertünk a DKSE ellen

A szombati vereség után nem keseredett el a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata: újult erővel vágtak neki bajnokságuk első hétköznapi fordulójának. Ugyan a DKSE erős ellenfélnek bizonyult a korábbiakban, a szegedi játékosok ezalkalommal nem hagyták kiteljesedni őket, végig uralták a játékot. Megrendíthetetlenek voltak nyitások terén is, hihetetlen volt az összhang a csapatban, a feladóink érezték a támadókat, és bátran taktikázhattak, hiszen bárhová adták a labdát, biztosak lehettek benne, hogy újabb pontra tehetünk majd szert magabiztos ütéseinkkel. Ezen a fordulón egy teljesen új felállásban játszott a szegedi együttes, amit a korábbi mérkőzések egy-egy szettjében gyakorlásként próbáltak még csak. Edzőjük, Fésüs Erzsébet szerint az újítás teljes mértékben bevált, és az eddigi jó teljesítményt még magasabb szintre tudta emelni. 
Játékosaink az első szett után könnyen kiismerték ellenfelünket, és nem engedték magukat kizökkenteni egy-egy elveszített pont után sem. Minden pillanatban a saját taktikájukra figyeltek, és a saját játékukat játszották: domináltak a pályán.

- Fésüs Erzsébet: Nagyon örülök, hogy a fiúkat nem befolyásolta a szombati vereség, és fel tudtak állni az akkori csalódásból. Úgy látom, hogy ebből erőt is tudtak meríteni, és még motiváltabbak lettek, óriási akaraterővel vágtak neki ennek a fordulónak. Öröm volt nézni, hogy milyen felszabadultan játszanak, és minden szett elejétől a végéig uralják a pályát. Minden poszton erősek voltunk, nem adtunk lehetőséget arra, hogy az ellenfél átvehesse a vezetést. Nagyon büszke vagyok a csapatomra.Vidux-Szegedi RSE - DKSE 3:0 (25:20, 25:12, 25:17)
Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 4. forduló. Szeged, 80 néző. Vezette: Filibér, Gyulai.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Kiss Gábor, Davi Luiz Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com