Jelszóigénylés

Sikerült a szolnoki győzelem

Megosztás:
Megjelent: 2022. december 7., szerda
Három ponttal térhet haza NB I-es csapatunk

Két hét kihagyás után NB I-es csapatunkat a Szolnoki Röplabda Klub fogadta otthonában. A végeredmény a szegediek számára lett kedvező: ismét három ponttal térhettek haza.

A bajnoksági pihenő-idő alatt is teljes gőzerővel készült a szegedi együttes: tudták, hogy egy izgalmas, kiélezett mérkőzés vár majd rájuk. Ugyan a bajnokság egy korábbi fordulójában sikerült győzelmet aratnunk a Szolnok felett, mégsem dőlhettek hátra játékosaink, hiszen ellenfelünk is nagy játékerőt képvisel. A hazaiak a mérkőzés legelejétől kezdve mindent megtettek, hogy irányítani tudják a játékot, és minél nagyobb előnyt szerezzenek. Bár a meccs elején érződött a szegedieken, hogy régen kerültek játék szituációba, a nyitásaik kevésbé voltak magabiztosak mégis felül tudtak kerekedni a szolnokiakon, és megnyerték az első játszmát 25:19-re. A térfélcsere után következett a kulcsfontosságú második szett: a játékosok a végsőkig elmentek, viszont a szoros küzdelemben ismét a szolnokiak maradtak alul, 27:25-re a Vidux-Szegedi RSE aratott győzelmet. A mieink ebből a harcból még nagyobb motivációt tudtak szerezni, és magabiztos játékkal 25:22-re megnyerték a mindent eldöntő szettet.

Fésüs Erzsébet: A mai mérkőzésre hiányos kerettel érkeztünk, hiszen két játékosunk is megbetegedett, őket pihentetnünk kellett. Ez viszont nagy lehetőséget jelentett azoknak a játékosoknak, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak az elmúlt időben. Örülni tudtunk annak is, hogy több, különböző felállást is ki tudtunk próbálni, amik láthatóan beváltak a mai mérkőzés alatt. Ugyan látszott rajtunk, hogy két hete nem kerültünk meccs-helyzetbe, de a döntő pillanatokban mindig koncentráltan tudtunk játszani, így nem veszítettünk egy szettet sem. Bár mindig van min javítani, úgy gondolom, elégedett lehetünk a mai teljesítményünkkel, és a végeredménnyel is.


Szolnoki Röplabda Klub - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (19:25, 25:27, 22:25)
Férfi NB I Liga Alapszakasz. Szolnok, 50 néző. Vezette: Horváth, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Kiss Gábor, Davi Luiz Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Polyák Ábel (libero), Honti Szilárd, Sarnyai Ákos.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com