Jelszóigénylés

A Magyar Kupában folytatódik felnőtt csapataink szereplése

Megosztás:
Megjelent: 2023. november 13., hétfő
A férfiak az Extraligában is találkoznak a MAFC csapatával

A hét közepén Magyar Kupa nyolcaddöntőkkel folytatódik a Vidux-Szegedi RSE férfi és női csapatainak szereplése. A hölgyek az Extraligás Kaposvárt fogadják, hazai pályán, míg a férfiak dupláznak, hiszen a Kupában és pár nappal később, vasárnap is a MAFC együttesével találkoznak az Extraligában.

Nincs könnyű helyzetben a Vidux-Szegedi RSE női csapata, akiknek mélyről kell felállni a hét közepére. Győzelmi céllal utaztak ugyanis Budapestre az MTK-hoz a hétvégén, de sajnos csak 1 szettet sikerült nyerni a fővárosiak ellen, így a győzelem, de még a pontszerzés is elmaradt. Sokáig viszont nem búslakodhatnak, fel kell állni, és erőt meríteni a szerdai feladathoz, amikor a Magyar Kupában az Extraligában szereplő Kaposvár csapatát fogadják hazai pályán.

A férfiakra dupla meccs vár a héten, hiszen csütörtökön és vasárnap is a MAFC ellen lépnek pályára Pitiék. Előbb a fővárosban a Magyar Kupa nyolcaddöntőben, majd az Extraligában hazai pályán a Városi Sportcsarnokban. A MAFC jelenleg a Szeged mögött áll a bajnoki tabellán, így joggal reménykedhetnek akár egy dupla győzelemben is.

November 15. (szerda), 19:00
Női Magyar Kupa nyolcaddöntő, Szeged, József Attila Általános iskola
Vidux-Szegedi RSE  KNRC

Milodanovics Andrea:
 A Kaposvár Extraligás csapat, nagyon magas szintű játékot képviselnek, így az erőviszonyok nem lesznek azonosak. Ettől függetlenül nagyon örülünk, hogy egy ilyen csapat ellen játszhatunk. Sajnos lesznek hiányzóink, de mindent meg fogunk tenni, hogy tanuljunk tőlük.

November 16. (csütörtök), 20:00
Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok
MAFC-BME  Vidux-Szegedi RSE 

November 19. (vasárnap), 18:00
Férfi Extraliga, alapszakasz, 8. forduló, Szeged, Városi Sportcsarnok
Vidux-Szegedi RSE  MAFC-BME

Berkes Zoltán: Nem akarok nagy terhet rakni a srácok vállára, így csak annyit kérek tőlük, hogy játszunk jól, ahogy valójában tudunk, és elégedetten jöjjünk le a pályáról, aztán meglátjuk, mi jön ki belőle. Nem ismerjük a MAFC-ot, nem játszottunk még velük, nem tudjuk, milyen játékerőt képviselnek. Az eddigi szereplésük is igen vegyes képet mutat, így nem tudjuk, éppen melyik arcukat mutatják majd ellenünk. Ugyanez igaz ránk is, de örülnék, ha mi nem a Dunaújváros ellen mutatott játékunkat mutatnánk.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com