Jelszóigénylés

Veretlenül zártuk az őszi szezont!

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 21., kedd
Simán nyert a Vidux-Szegedi RSE az U17-es válogatott ellen.

A tervek szerint zajlott a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatának idei utolsó mérkőzése: a férfi U17-es válogatott elleni, dabasi bajnokin 3:0-ra győzött a Nusser-legénység.

A szettek részeredménye a vártnál szorosabb volt, főként a második és harmadik játékrészben, de Csányi Dánielék mindig odatették magukat, amikor igazán kellett – ezzel is bizonyítva, hogy nem véletlen a szinte tökéletes mérleg a tabellán.

A Vidux-Szegedi RSE ugyanis veretlenül zárta az őszi szezont – csupán egy ponttal szerezhetett volna többet, de élvonalbeli csapatunknak volt egy ötszettes meccse is. Így 21 ponttak állunk a második helyen, egy ponttal lemaradva az éllovas MÁV ELŐRE SC mögött. A székesfehérvári riválissal még nem játszottunk ebben az idényben, de a következő esztendőt ellene kezdjük, január 16-án hazai csúcsrangadóval indul az év.

Nusser Elemér: – Nem voltunk igazán meccslázban, a karácsonyi hangulat inkább érződött a csapaton. Döcögősen ment a játék, de a célunkat elértük a háromszettes győzelemmel. Minden játékosnak lehetőséget tudtam adni, ráadásul veretlenül zártuk az őszi szezont, így nem lehet hiányérzetem.


Férfi U17-es válogatott – Vidux-Szegedi RSE 0:3 (18:25, 21:25, 21:25)
Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, 7. forduló. Dabas, 100 néző. Vezette: Barabás, Takács.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Tomas Dileo, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Csendes Csaba, Kiss Gábor, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com