Jelszóigénylés

Sikerült megőrizni a pozíciót

Megosztás:
Megjelent: 2023. március 3., péntek
Óriási küzdelemben kerekedtek felül a MEAFC-Miskolc csapatán

A korábbi nehézségek után a mai találkozón szinte teljes kerettel tudott kiállni a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata. Bár a múlt heti fordulón a Dági KSE ellen vereséget szenvedtek, ez a találkozó viszont minden várakozást felülmúlt.

A korábbi vereségek miatt felnőtt férfi csapatunk a tabella második helyére esett vissza, a középszakasz utolsó mérkőzésén pedig a mostani pozíciójuk megtartása múlt. A listavezető MEAFC-Miskolc elleni összecsapásra szerencsére ezen a héten már szinte minden játékos tudott készülni, a betegségek, sérülések nem nehezítették tovább az edzésmunkát. Így már teljes erőbedobással tudtak dolgozni, és a mérkőzésen sikerült kiküszöbölniük olyan hibákat, aminek javítására sok energiát fordítottak. Az első szettben magabiztosan vezetett a vendég csapat, így a küzdelem eleje mélyrepüléssel indult. A második játszmában viszont a hazaiaknak sikerült felállniuk a kezdeti nehézségekből. Bár fej-fej mellett haladtak pontról pontra, a végjátékban mégis a szegediek kerekedtek felül. A harmadik szettben a korábbiakban megszerzett lendület ismét a hazaiak győzelméhez vezetett. A következő térfélcsere viszont újabb mélypontot hozott: szoros küzdelemben végül az ellenfél győzedelmeskedett. Az ötödik szett utolsó pontjai döntötték el végül a mérkőzés sorsát, ahol játékosaink magabiztos szerváikkal és erős támadásaikkal meg tudták nyerni a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel csapatunk bejutott az elődöntőbe.

Fésüs Erzsébet: - Úgy gondolom, hogy megérdemeltük ezt a győzelmet, viszont egy óriási küzdelem áll mögöttünk. Végig éreztem, hogy meglesz a kitűzött célunk, de sok hullámvölgy volt a mérkőzésben. A következő héten megérdemelten pihenhetünk pár napot, utána pedig arra koncentrálunk, hogy lezárjuk ezt a bajnokságot úgy, mint ezt a mérkőzést, és ezzel a tiszta, szép játékkal tudjuk folytatni a szezont. Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyien kijöttek és bíztattak minket, rengeteg erőt adtak nekünk!
 

 
Vidux-Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc 3:2 (19:25, 25:21, 25:22, 21:25, 15:11)
Férfi NB I Liga Középszakasz 1-4 Szeged, 120 néző. Vezette: Takács, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Szepesi Máté, Fitor Patrick, Sarnyai Ákos.  
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com