Jelszóigénylés

Sikerült megőrizni a pozíciót

Megosztás:
Megjelent: 2023. március 3., péntek
Óriási küzdelemben kerekedtek felül a MEAFC-Miskolc csapatán

A korábbi nehézségek után a mai találkozón szinte teljes kerettel tudott kiállni a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata. Bár a múlt heti fordulón a Dági KSE ellen vereséget szenvedtek, ez a találkozó viszont minden várakozást felülmúlt.

A korábbi vereségek miatt felnőtt férfi csapatunk a tabella második helyére esett vissza, a középszakasz utolsó mérkőzésén pedig a mostani pozíciójuk megtartása múlt. A listavezető MEAFC-Miskolc elleni összecsapásra szerencsére ezen a héten már szinte minden játékos tudott készülni, a betegségek, sérülések nem nehezítették tovább az edzésmunkát. Így már teljes erőbedobással tudtak dolgozni, és a mérkőzésen sikerült kiküszöbölniük olyan hibákat, aminek javítására sok energiát fordítottak. Az első szettben magabiztosan vezetett a vendég csapat, így a küzdelem eleje mélyrepüléssel indult. A második játszmában viszont a hazaiaknak sikerült felállniuk a kezdeti nehézségekből. Bár fej-fej mellett haladtak pontról pontra, a végjátékban mégis a szegediek kerekedtek felül. A harmadik szettben a korábbiakban megszerzett lendület ismét a hazaiak győzelméhez vezetett. A következő térfélcsere viszont újabb mélypontot hozott: szoros küzdelemben végül az ellenfél győzedelmeskedett. Az ötödik szett utolsó pontjai döntötték el végül a mérkőzés sorsát, ahol játékosaink magabiztos szerváikkal és erős támadásaikkal meg tudták nyerni a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel csapatunk bejutott az elődöntőbe.

Fésüs Erzsébet: - Úgy gondolom, hogy megérdemeltük ezt a győzelmet, viszont egy óriási küzdelem áll mögöttünk. Végig éreztem, hogy meglesz a kitűzött célunk, de sok hullámvölgy volt a mérkőzésben. A következő héten megérdemelten pihenhetünk pár napot, utána pedig arra koncentrálunk, hogy lezárjuk ezt a bajnokságot úgy, mint ezt a mérkőzést, és ezzel a tiszta, szép játékkal tudjuk folytatni a szezont. Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyien kijöttek és bíztattak minket, rengeteg erőt adtak nekünk!
 

 
Vidux-Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc 3:2 (19:25, 25:21, 25:22, 21:25, 15:11)
Férfi NB I Liga Középszakasz 1-4 Szeged, 120 néző. Vezette: Takács, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Szepesi Máté, Fitor Patrick, Sarnyai Ákos.  
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com