Jelszóigénylés

Pontszerzésre is volt esély a Dunaferr ellen

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 8., vasárnap
Újabb remek teljesítményre építkezhet férfi NB I-es csapatunk.

Több lesz ez, mint felkészülési mérkőzés! – ez volt a Vidux-Szegedi RSE jelmondata a Dunaferr elleni férfi NB I-es derbi előtt, hiszen hiába volt egyértelmű favorit a vendégcsapat, a Lila iskolában pontszerzésre hajtottunk. Majdnem össze is jött: a negyedik szettben (25:25) is volt az állás, de a hajrá sajnos nem a miénk volt. A 3:1-es vereségért nem jár pont, de teljesítményére büszke lehet a csapatunk.


 
– Ismét csak egy kicsit hiányzott a bravúrhoz, amit sajnálok, mert a srácok nagyon megérdemelték volna a pontszerzést, remekül játszottak – kezdte értékelését Nusser Elemér. – A fiúk úgy álltak a meccshez, ahogy szerettem volna: vagányan nekiestek a favoritnak, és ez a második szettben meg is hozta a gyümölcsét. Abban a játékrészben remekül kezdtünk, (11:2)-re is vezettünk, innen pedig nem engedtük ki a kezünkből a részsikert – fogalmazott a vezetőedző.

A harmadik szettben többet cserélt a tréner, hiszen a fáradtság jeleit látta a kulcsjátékosokon, majd a negyedik szettben újra a kezdő hatoson volt a sor. Biztató is volt a játék képe, tartottuk a lépést a Dunaferrel, de végül rendkívül izgalmas csatában maradtunk alul.

– Nem a legjobb érzés jó játékkal kikapni, inkább átélném ennek az ellenkezőjét. Sajnos idén több szettet is két ponttal buktunk el, a hajrában sokszor apró nüanszok döntöttek az ellenfelünk javára, miközben mi is megérdemeltük volna a sikert. Nem panaszkodhatok a srácokra, végig küzdöttek, a közönség is élvezte a meccset. Vigasztal minket a tudat: az ilyen teljesítményekre lehet építeni, és hátha legközelebb hozzánk pártol a szerencse – nyilatkozta Nusser Elemér.


NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Dunaferr SE 1:3 (22:25)(25:19)(19:25)(25:27)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Bitó Attila, Nagy Zsolt, Farkas Baráti Attila, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Piti Richárd. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Honti Szilárd, Demcsák Balázs, Bodnár Lajos, Inhoff Attila, Kiss Gábor, Sarnyai Ákos
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com