Jelszóigénylés

Nem sikerült a győzelem a Sümeg ellen

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 15., szombat
Nagyon szoros és kemény mérkőzésen volt esélyünk, de végül a vendég csapat szerezte meg a három pontot.

Izgalmas mérkőzésre lehetett számítani a két csapat között, hiszen a tabellán 3 pont volt a különbség a Sümegi RE javára. Az elmúlt meccseket tekintve mondhatni jó formában várta a Vidux-Szegedi RSE az összecsapást, és egy újabb győzelem reményében léptek pályára a fiúk.

A várakozásoknak megfelelően szoros labdamenetekkel kezdődött a mérkőzés, felváltva vezettek a csapatok, de egyik fél sem tudott magabiztos előnyt kiépíteni. A szett végéhez érve többször is 3 pontra növelhette volna előnyét a Szeged, de a sümegiek végül felzárkóztak és nagy izgalmak között, maguk javára fordították a játszmát.
A folytatásban szoros labdameneteket láthatott a népes szurkolótábor, előbb a Sümeg, majd a Szeged tudott előnybe kerülni, a narancs mezes hazaiaknak a játékrész végére sikerült elbizonytalanítaniuk ellenfelüket, és extázisban játszva behúzták a szettet.
A lelkes biztatás ellenére 3 sümegi ponttal kezdődött a harmadik játszma, a szegedi oldalon pedig a fáradás jelei kezdtek megmutatkozni. Nusser edző próbálta pihentetni játékosait, a beszállóknak köszönhetően újra kiegyenlített lett a játék, ám a végjátékban ismét a vendég csapat nyert.

A negyedik szettben a pontos szegedi kezdés ellenére a végjátékra a Sümeg került lélektani főlénybe, és bár a fáradtságot leküzdve többször is közelebb zárkóztak Bitó Attiláék, a vendégek magabiztosan nyerték meg a mérkőzést.


 
Úgy gondolom, hogy ami bennük volt, azt a csapat kihozta magából. - kezdte értékelését Nusser Elemér vezetőedző. Szomorú vagyok, hogy nem tudtunk legalább még egy szettet nyerni, viszont büszke is vagyok a srácokra. Két kezdő emberünk nem volt, illetve Csányi Dani is egész héten nem edzett betegség miatt, rajta látszott, hogy hiányzott neki a munka. - Nusser hozzátette, mégis örül annak, hogy alapemberét legalább pályára tudta állítani.  - Azt mondom, hogy így, ilyen zilált állapotunkban is tisztességesen játszottunk. 


NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Sümegi Röplabda Egyesület 1:3 (26:28)(25:21)(23:25)(20:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Filius István, Csányi Dániel, Bitó Attila, Piti Richárd, Nagy Zsolt, Sarnyai Ákos. Csere: Borsi Levente (libero) Váradi Zoltán (libero), Inhoff Attila, Honti Szilárd, Kiss Gábor, Bodnár Lajos
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com