Jelszóigénylés

Nem sikerült a győzelem a Sümeg ellen

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 15., szombat
Nagyon szoros és kemény mérkőzésen volt esélyünk, de végül a vendég csapat szerezte meg a három pontot.

Izgalmas mérkőzésre lehetett számítani a két csapat között, hiszen a tabellán 3 pont volt a különbség a Sümegi RE javára. Az elmúlt meccseket tekintve mondhatni jó formában várta a Vidux-Szegedi RSE az összecsapást, és egy újabb győzelem reményében léptek pályára a fiúk.

A várakozásoknak megfelelően szoros labdamenetekkel kezdődött a mérkőzés, felváltva vezettek a csapatok, de egyik fél sem tudott magabiztos előnyt kiépíteni. A szett végéhez érve többször is 3 pontra növelhette volna előnyét a Szeged, de a sümegiek végül felzárkóztak és nagy izgalmak között, maguk javára fordították a játszmát.
A folytatásban szoros labdameneteket láthatott a népes szurkolótábor, előbb a Sümeg, majd a Szeged tudott előnybe kerülni, a narancs mezes hazaiaknak a játékrész végére sikerült elbizonytalanítaniuk ellenfelüket, és extázisban játszva behúzták a szettet.
A lelkes biztatás ellenére 3 sümegi ponttal kezdődött a harmadik játszma, a szegedi oldalon pedig a fáradás jelei kezdtek megmutatkozni. Nusser edző próbálta pihentetni játékosait, a beszállóknak köszönhetően újra kiegyenlített lett a játék, ám a végjátékban ismét a vendég csapat nyert.

A negyedik szettben a pontos szegedi kezdés ellenére a végjátékra a Sümeg került lélektani főlénybe, és bár a fáradtságot leküzdve többször is közelebb zárkóztak Bitó Attiláék, a vendégek magabiztosan nyerték meg a mérkőzést.


 
Úgy gondolom, hogy ami bennük volt, azt a csapat kihozta magából. - kezdte értékelését Nusser Elemér vezetőedző. Szomorú vagyok, hogy nem tudtunk legalább még egy szettet nyerni, viszont büszke is vagyok a srácokra. Két kezdő emberünk nem volt, illetve Csányi Dani is egész héten nem edzett betegség miatt, rajta látszott, hogy hiányzott neki a munka. - Nusser hozzátette, mégis örül annak, hogy alapemberét legalább pályára tudta állítani.  - Azt mondom, hogy így, ilyen zilált állapotunkban is tisztességesen játszottunk. 


NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Sümegi Röplabda Egyesület 1:3 (26:28)(25:21)(23:25)(20:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Filius István, Csányi Dániel, Bitó Attila, Piti Richárd, Nagy Zsolt, Sarnyai Ákos. Csere: Borsi Levente (libero) Váradi Zoltán (libero), Inhoff Attila, Honti Szilárd, Kiss Gábor, Bodnár Lajos
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com