Jelszóigénylés

Egyetlen meccsre fókuszálunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 26., csütörtök
Sajnos női felnőtt és fiú U21-es csapatunk sem játszhat, de az NB I-es férfiak pályára lépnek.

A hétvégi forgatókönyvet felforgatta a koronavírus-járvány. Fiú U21-es legénységünk például nem játszhat, ugyanis a Magyar Röplabda Szövetség ebben a korosztályban is felfüggesztette a mérkőzéseket – a férfi NB II-es küzdelmek folytatódnak, de csak felnőtt együttesekkel. Női NB II-es csapatunk a Vasas vendége lett volna vasárnap, de a fővárosi rivális jelenleg csak U21-es játékosokkal dolgozik, így a mérkőzést elhalasztották.Azért vannak jó híreink is. A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es gárdája szombaton 19:30-tól az Etelka sori sportcsarnokban fogadja a MEAFC-Miskolcot, ráadásul holnapi ellenfelünkkel meg is egyeztünk a korábbról elhalasztott bajnoki pótlásáról, így január 16-án játszuk le az idegenbeli találkozót.

Nusser Elemér vezetőedző a MÁV Előre elleni, múlt heti vereség után már említette: érzik annak a jeleit, hogy a kevesebb edzéslehetőség miatt egyre nagyobb a sérülésveszély. Kíváncsiak voltunk, hogy látja ezt egy játékos, hiszen például Piti Richárd a harmadik szettben le is jött a pályáról.

– A térdem már nem bírta, egy régi sérülés jeleit éreztem. Az ilyesmi sajnos tényleg egyre inkább benne van a pakliban, de mindent megteszünk, hogy ne újuljon ki sérülés, az edzéseken a szokásosnál is nagyobb figyelmet fordítunk a bemelegítésre és a nyújtásra – árulta el Piti Richárd, majd a holnapi hazai összecsapást is beharangozta. – A Miskolc elleni meccs haonló nehézségű lehet, mint a legutóbbi bajnokink, nagyon kell figyelnünk a rutinos ellenfelekre, hiszen több miskolci játékos korábban a Kazincbarcikát erősítette. Felszabadult játékkal ellenük is minden lehetséges, szeretnénk bizonyítani! – hangsúlyozta játékosunk.NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Szeged
19:30  Vidux-Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Fotó: Mihály István

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com