Jelszóigénylés

Teher nélkül búcsúzhatnak az évtől

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 18., péntek
Az NB I Liga listavezetőjéhez látogat a Vidux-Szegedi RSE.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata idei utolsó mérkőzésére készül: szombaton 15 órától a KISTEXT ellen vívja évzáró bajnokiját a Nusser-legénység. A vendéglátó egyértelmű favoritja nemcsak a találkozónak, hanem a bajnokságnak is, hiszen a KISTEXT mindössze egyetlen alkalommal kapott ki, a MÁV-Előre elleni vereségen kívül a többi találkozón pedig egyetlen vesztes szettet könyvelhetett el. A mérkőzés élőben követhető lesz a hazai csapat Facebook oldalán, valamint Youtube csatornáján!Ez persze nem jelenti azt, hogy feltett kézzel lépnek pályára a fiúk Budapesten, de a helytállás tűnik reális célkitűzésnek, hiszen már az is nagy szónak számít ebben az idényben, ha valaki meg tudja szorongatni a fővárosiakat.

– Az előző három bajnoki rangadónkat megnyertük, ez volt a legfontosabb, így most sikerélmények adta önbizalommal, nyugodtan készülhetünk az esztendő lezárására. Az erőviszonyok alapján egyértelmű, hogy nincs teher rajtunk, ezen a meccsen csak a hazaiaknak van vesztenivalója, így egy kiváló helytállással jó hangulatú derbin zárhatjuk az őszi szezont – véli Nusser Elemér vezetőedző.

Az ellenfelet csupa rutinos, élvonalbeli tapasztalatokkal bőven rendelkező, egykori válogatott játékosok alkotják, a kerete tehát bivalyerős. Mi viszont emlékezhetünk: az Extraligában szereplő Kazincbarcika dolgát is alaposan meg tudtuk nehezíteni a magyar kupában, így a Vidux-Szegedi RSE bármire képes lehet.– A reális célkitűzés az lehet, hogy a szettekben húsz pont környékén legyünk, persze ha idáig eljutunk, benne van a pakliban, hogy megrángatjuk az oroszlán bajszát. Itt már bele lehet adni az utolsó energiákat is, hiszen a két ünnep között pihenőt kap a csapat, nagy szükségük van rá, még akkor is, ha nekünk a bajnokik pótlása miatt januárban is lesznek mérkőzéseink. Magam is meglepődtem, hogy a srácok egy ilyen elképesztően nehéz őszi szezon végén milyen jól bírják fizikálisan a szoros derbiket, de azért apró sérülések révén már jelentkeznek a fáradtság jelei – számolt be Nusser Elemér.

NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Budapest
15:00 KISTEXT - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com