Jelszóigénylés

Ez nem a mi napunk: szoros küzdelemben veszítettünk

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 22., szombat
Szoros küzdelemben vesztettünk a DÁG ellen

Hatalmas küzdelemben maradt alul a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata: a DÁG KSE elleni mérkőzés eredménye 3:2 lett a vendégek javára. Az 17:00 órától kezdődő meccsen egészen a harmadik szett közepéig úgy tűnt, hogy esélyünk lehet az akár 3:0-ás szettarányra két megnyert szett után, hiszen a játék minden elemében pontosan és magabiztosan teljesítettünk. Ellenfelünk bravúros játéka viszont feladta a leckét, és bár a mérkőzés ezután is kiélezett maradt, a végjátékban ők tudtak végül nyerni. 

Fésüs ErzsébetNagyon jól ismertük az ellenfelet, tudtuk hogy igazi küzdő csapat és, hogy az utolsó pillanatig nagyon keményen kell játszani ellenük, mert képesek megfordítani a vesztett mérkőzést is. Mégis a harmadik szettől kezdve rengeteg nyitáshibával játszottunk és ennek következtében meg is gyengyültek a szerváink. Kasnyik Bence cseréjével hatékonyabbak lettek a támadásaink, és közel kerültünk a mérkőzés megnyeréséhez. Sajnálom, hogy ma ez mégsem sikerült.

Köszönjük fiatal játékosainknak a szurkolást és a remek hangulatot!

Férfi NB I Alapszakasz, Szeged, Lila iskola 
Vidux-Szegedi RSE - Szolnoki Röplabda Klub 2:3 (25:21, 25:21, 19:25, 25:27, 16:18)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Piti Richárd, Tomás Dileo, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Davi Luiz Durigon Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Bodnár Lajos, Kasnyik Bence, Honti Szilárd, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com