Jelszóigénylés

Edzőmeccs után tétmeccs

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 13., csütörtök
Újra hazai pályán NB I-es csapatunk

Szombaton, október 15-én 17:00 órától várja a szurkolókat a Vidux-Szegedi RSE férfi együttese a szegedi Lila iskolában. Csapatunk a Szolnoki Röplabda Klubot fogadja otthonában, kiélezett küzdelemre számíthatunk.
A hétvégi fordulóra készülve, a felnőttek keményen edzenek: edzőjük szerint fontos, hogy úgy érkezzenek meg, hogy ne érhesse őket meglepetés, motivációjuknak a játékban is érvényesülnie kell, ugyanis a Szolnok nagyon fiatal, és energikus játékosokkal érkezik. Az edzések mellett hasznos tapasztalatot jelentett a szerdai edzőmeccs az U18-as magyar válogatott ellen, ahol a fiúk tét nélkül tudtak kipróbálni új felállásokat, gyakorolni, rögzíteni azokat.

- Fésüs Erzsébet: Ez az edzőmeccs sokat jelentett számunkra a felkészülésben, mert felszabadultan tudtunk játszani, és így nyerni is. A játékosok nem érezték a nyomást, jobban ki tudtak teljesedni, és sok mindent megvalósítani egy mérkőzésen, amiket edzéseken gyakoroltunk korábban. Örülünk, hogy mi is hozzájárulhattunk, és segíthettük a válogatott csapat felkészülését a szezonra. A szolnoki csapattal úgy gondolom, nem lesz könnyű dolgunk, bár felkészülési tornán már játszottunk ellenük, és azt a mérkőzést meg is nyertük, erre nem alapozhatunk biztosan. A hétvégi fordulótól azt várom, hogy a csapatom felkészülten, és kiegyensúlyozottan játsszon, a Szolnok egy nagyon erős csapat, így ezek elengedhetetlenek a győzelemhez. Mindenképpen egy izgalmas, kiélezett meccsre számítok.

Férfi NB I Alapszakasz, Szeged, Lila iskola 
2022.10.15. 17:00 Vidux-Szegedi RSE - Szolnoki Röplabda Klub
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com