Jelszóigénylés

Értékes pont lett a vagány játékunk jutalma

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 8., szombat
Bravúros eredményt ért el férfi csapatunk Székesfehérváron.

Vesztenivaló nélkül utazott Székesfehérvárra férfi felnőtt csapatunk, hiszen a MÁV Előre számított favoritnak a mai NB I-es mérkőzésünkön. A hazaiakat brazil és kubai légiós is erősítette, az elmúlt hetekben a Dunaferrt és a Szolnokot is legyőző ellenfelünkkel szemben teher nélkül léphettünk pályára. Ez most nagyon jó hatással volt a fiúkra, ugyanis a második és harmadik szettet is megnyerve pontot szereztek, de még győzelmi esélyük is volt a hajrában.


 
– Miután az ötödik szettben (14:14) volt az állás, jobban örültem volna a győzelemnek, de nem lehetek elkeseredve, mert így is nagy gratuláció jár a fiúknak! – kezdte értékelését Nusser Elemér. – Vagányan játszottak a srácok, kihozták magukból a maximumot, az ilyen meccsekért érdemes utazni és dolgozni. A héten nem volt előjele annak, hogy ilyen bravúros teljesítményt nyújtunk, de ma remek volt a hozzáállás. Végig mosolyogtak a tanítványaim, sosem bosszankodtak a hibák után, csak mentek előre, bármi is történt előtte – mondta a tréner.

A második és a harmadik szett megnyerésével tehát értékes bajnoki pontot szerzett a Vidux-Szegedi RSE, amit főként koncentrációjának köszönhet.

– Az általunk hozott szettekben különösen odafigyeltek a fiúk, nagyon keveset hibáztak. Persze ez hatással volt ellenfelünkre is, egyre görcsösebbé váltak a jóval esélyesebb hazaiak. Okosan és felszabadultan játszottunk, ahogy meg is beszéltük. Pénteken azt mondtam a srácoknak, hogy a bajnokság hátralévő részében már minden meccs fontos, így az ellenféltől függetlenül mindenkinek teljes erőbedobással, vagányan neki kell menni. Most így is lett, remélhetőleg máskor is így lesz! – nyilatkozta Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Székesfehérvár
MÁV Előre-BERICAP - Vidux-Szegedi RSE 3:2 (25:20)(22:25)(22:25)(25:20)(16:14)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Kiss Gábor, Farkas Baráti Attila, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Piti Richárd, Bitó Attila. Csere: Borsi Levente (libero), Sarnyai Ákos, Inhoff Attila, Bodnár Lajos, Demcsák Balázs, Honti Szilárd
Vezetőedző: Nusser Elemér

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com