Jelszóigénylés

Férfi felnőtt csapatunk jövőre is az NBI-ben!

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 29., péntek
Pozitív megbeszéléseket követően egyben marad élvonalbeli keretünk.

A következő szezonra is benyújtottuk férfi NB I-es nevezésünket, méghozzá szakmailag és anyagilag is stabil háttérrel. A nevünk továbbra is Vidux-Szegedi RSE lesz, hiszen névadó szponzorunk biztosított minket további támogatásáról, a keretünket pedig egyben tartottunk, minden játékosunkkal pozitív beszélgetést folytattunk a jövő évi szezonról.

– Amint lezárták a szezont a koronavírus-járvány miatt, elkezdtük az egyeztetéseket. A keretünk egyben tartása és az anyagi stabilitás megőrzése volt a fő cél, amit el is értünk – kezdte nyilatkozatát Bondor Tamás, egyesületünk ügyvezető-helyettese. – Mindenkivel személyesen tárgyaltunk, és nagyon örültünk, hogy azok is vállalták a játékot, akik munkájuk vagy családi elfoglaltságaik miatt kevesebbet tudnak majd szerepelni. Úgy tűnt, több játékosunk is befejezheti a röplabdát, de végül mindannyian maradtak a keretben. Névadó szponzorunk, a Vidux Kft. is mindenben támogatott minket, így nyugodtan tervezhetjük a jövőt – mondta a szakember.


A következő szezonban várhatóan három csapattal bővül az élvonal, változik a lebonyolítás, alsóházi szereplésre számítunk.

– Reméljük, hogy az átalakulás révén még több izgalmas csatát vív majd a Vidux-Szegedi RSE. Örülünk a bővítés tervének, így vélhetően több hasonló erejű együttes küzdhet egymással, ami további szakmai fejlődést garantál. Ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk, hiszen a kényszerszünet előtt már kezdett belejönni újonc csapatunk az élvonalbeli szereplésbe – jegyezte meg Bondor Tamás.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com