Jelszóigénylés

Érettebben várjuk a Sümeget

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 12., szerda
Szombaton hangulatos hazai derbin vághatunk vissza a riválisnak!

Az előttünk álló hétvégén női csapatunk pihen, férfi együttesünkre viszont bajnoki mérkőzés vár, nem is akármilyen: NB I-es legénységünk szombaton 18 órától a Sümeget fogadja a Lila iskolában. Riválist fogadunk, még ha az alapszakasz eredményei nem is ezt sugallják, hiszen otthon és idegenben is sima vereséget szenvedtünk. Azóta viszont fejlődtünk, amit az idei négy találkozóból három is bizonyít, kezdünk tehát olyan formát mutatni, amely komolyabb eredményekre vezethet a középszakaszban.


 
– Sokkal érettebbek vagyunk, mint az őszi szezonban voltunk – kezdte a beszélgetést Nusser Elemér. – Volt ugyan egy kisiklásunk, de idén már háromszor is olyan teljesítményt nyújtottunk, ami bizakodásra ad okot. A múlt heti, bravúros pontszerzésünk nem csak a tabellán számít, mentálisan is erőt adhat. Most már eljutottunk arra a szintre, hogy ellenféltől függetlenül is hozzuk tudásunk legalább 80-85 százalékát. Persze nincsenek illúzióim, lesznek még hullámvölgyek, egy újoncnál ez természetes, viszont egyértelmű, hogy az elmúlt hónapok munkája kezdi meghozni a gyümölcsét – véli a vezetőedző.

A Sümeg tehát nem becsülhet le minket, és a srácok is szeretnének visszavágni a két őszi vereségért. A tréner szerint ha tanítványai újra hozzák azt a jó játékot és hozzáállást, mint legutóbb, akkor remek összecsapás elé nézünk.

– Képesek vagyunk a győzelemre, ez kijelenthető. Ehhez a maximumot kell magunkból kihozni, és ebben komoly segítségünkre lehet a közönség. Legutóbbi hazai meccsünk jóval izgalmasabb lett a vártnál, de a szurkolók biztatása adott erőt, hogy végül összejöjjön a siker. Most is jól esne a fiúknak ez a támogatás, hiszen a jelenlegi formát tekintve mindkét fél ugyanolyan esélyekkel pályázik a győzelemre. Ha pedig teljesülne az álmunk, nagyon fontos lépést tennénk a kitűzött célok felé, március végére ugyanis szeretnénk minél távolabb lenni a kieső helytől – árulta el Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Szeged
18:00 Vidux-Szegedi RSE - Sümegi Röplabda Egyesület 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezd Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com