Jelszóigénylés

Idejekorán véget ért a szezon férfi csapatunknak

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 16., péntek
A Vidux-Szegedi RSE nem játszhatja le utolsó mérkőzését az NB I rájátszásában.

Utólag hálásak lehetünk a sorsnak. Emlékezzünk vissza: egy koronavírusos eset miatt maradtunk le arról, hogy a Vidux-Szegedi RSE játszhasson a férfi NB I felsőházi rájátszásáért. Most az alsóházi playoffban jártunk volna hasonlóan, ha az eredeti terv szerint pénteken és vasárnap szerepeltünk volna idegenben.Csakhogy a Sümeg kérésére szerdán játszottunk Szegeden, és ezen a találkozón meg is nyertük az alsóházi rájátszást. A másnapi protokoll felmérésen kiderült, hogy pozitív Covid-teszt miatt karanténba kell kerülnie a Nusser-legénységnek, amely így nem játszhatja le a szezon utolsó találkozóját Miskolcon.

A pozitív teszteredmény egy szerdán pályára lépő játékosé, akinek még kedden negatív eredménye volt. Csapatorvosunkkal egyeztetve jutottunk arra, hogy a játékosok egészségét szem előtt tartva és a MEAFC-Miskolc hátralevő programját ismerve nem tudjuk pótolni a mérkőzést az április 18-ai határidő előtt.

Ezzel tehát idejekorán véget ért a szezon a Vidux-Szegedi RSE számára, de szerencsére ennek már nincs hatása a végeredményre, a csoportelsőség a miénk. Az együttes kihozta a maximumot a járvány miatt döcögősen induló szezonból, az SZRSE TV új adásában erről is nyilatkozott vezetőedzőnk, Nusser Elemér és játékosunk, Bodnár Lajos.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com