Jelszóigénylés

Három kulcsjátékos nélkül is fel kell venni a kesztyűt

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 21., péntek
Vasárnap a Szolnok vendége lesz foghíjas kerettel utazó férfi NB I-es csapatunk.

Foghíjas kerettel, remekül helytállva kapott ki legutóbb férfi NB I-es csapatunk, és a hiányzók szempontjából most is hasonló feladat vár a Vidux-Szegedi RSE legénységére, ugyanis Nusser Elemér három kulcsjátékosát is kénytelen nélkülözni. Farkas Baráti Attila, Nagy Zsolt és Fülöp Norbert betegség és sérülés miatt nem áll majd vezetőedzőnk rendelkezésére a Szolnok elleni bajnokin. A vasárnap 16.30-kor kezdődő, idegenbeli összecsapáson ettől még mindent bele kell adni!


 
– A Sümeg ellen is kevesebben játszottunk, ehhez képest két szettet is csak két ponttal buktunk el, a srácok hozzáállását csak dicsérni lehetett, kihozták a helyzetből a maximumot – mondta büszkén Nusser Elemér. – Most sem jobb a helyzet, három kezdőjátékos nélkül toldozzuk-foltozzuk a taktikát. Nincs mit tenni, az új helyzethez alkalmazkodva kell alakítani a játékunkat, de van mire építeni. Aki látott minket ősszel és idén is játszani, egyértelmű lehet számára, milyen sokat fejlődtünk. Egy rossz szavam sem lehet a fiúkra, az idei öt meccsből négyszer is remekül játszottak – jegyezte meg a mester.

A Szolnoktól hazai pályán 3:1-re kikaptunk, foghíjas kerettel idegenben végképp a Tisza-parti rivális tűnik az esélyesebbnek.

– Nem kérdés, hogy így a Szolnok lesz a favorit, de ismét csak hangsúlyozom a tavaszi jelmondatunkat: nekünk minden szett, minden pont rengeteget számít! Fel kell venni a kesztyűt, és az új helyzethez alkalmazkodva megvalósítani azokat a taktikai variációkat, amelyeket a héten gyakoroltunk a változó keret miatt – nyilatkozta a tréner, majd hozzátette: jól jön a csapatunknak a jövő heti szünet, így egy kis alapozás is belefér a munkába, és felépülhetnek a hiányzók is.NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Szolnok
16:30 Szolnoki Röplabda Klub - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com