Jelszóigénylés

Három kulcsjátékos nélkül is fel kell venni a kesztyűt

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 21., péntek
Vasárnap a Szolnok vendége lesz foghíjas kerettel utazó férfi NB I-es csapatunk.

Foghíjas kerettel, remekül helytállva kapott ki legutóbb férfi NB I-es csapatunk, és a hiányzók szempontjából most is hasonló feladat vár a Vidux-Szegedi RSE legénységére, ugyanis Nusser Elemér három kulcsjátékosát is kénytelen nélkülözni. Farkas Baráti Attila, Nagy Zsolt és Fülöp Norbert betegség és sérülés miatt nem áll majd vezetőedzőnk rendelkezésére a Szolnok elleni bajnokin. A vasárnap 16.30-kor kezdődő, idegenbeli összecsapáson ettől még mindent bele kell adni!


 
– A Sümeg ellen is kevesebben játszottunk, ehhez képest két szettet is csak két ponttal buktunk el, a srácok hozzáállását csak dicsérni lehetett, kihozták a helyzetből a maximumot – mondta büszkén Nusser Elemér. – Most sem jobb a helyzet, három kezdőjátékos nélkül toldozzuk-foltozzuk a taktikát. Nincs mit tenni, az új helyzethez alkalmazkodva kell alakítani a játékunkat, de van mire építeni. Aki látott minket ősszel és idén is játszani, egyértelmű lehet számára, milyen sokat fejlődtünk. Egy rossz szavam sem lehet a fiúkra, az idei öt meccsből négyszer is remekül játszottak – jegyezte meg a mester.

A Szolnoktól hazai pályán 3:1-re kikaptunk, foghíjas kerettel idegenben végképp a Tisza-parti rivális tűnik az esélyesebbnek.

– Nem kérdés, hogy így a Szolnok lesz a favorit, de ismét csak hangsúlyozom a tavaszi jelmondatunkat: nekünk minden szett, minden pont rengeteget számít! Fel kell venni a kesztyűt, és az új helyzethez alkalmazkodva megvalósítani azokat a taktikai variációkat, amelyeket a héten gyakoroltunk a változó keret miatt – nyilatkozta a tréner, majd hozzátette: jól jön a csapatunknak a jövő heti szünet, így egy kis alapozás is belefér a munkába, és felépülhetnek a hiányzók is.NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Szolnok
16:30 Szolnoki Röplabda Klub - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com