Jelszóigénylés

Ilyen önbizalom kell a Dág ellen is!

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 20., vasárnap
Magabiztos sikerrel hangolt férfi csapatunk a sorsdöntő csatákra

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata ismét begyűjtötte a kötelező pontokat, ezúttal a Szolnok ellen remekelt a Lila iskolában, 3:0-ra nyert. Ezután jön az alapszakasz hajrája, hiszen egymás után kétszer vívunk sorsdöntő rangadót a Dág ellen.

A meccs első perceitől magabiztosan játszott a hazai csapat, Csendes Csaba okos és Davi Pozzobon bivalyerős ütéseivel tartotta is előnyét, de leszakítani jó ideig nem tudta a Szolnokot. A szett közepén ezért is voltak fontosak Nacsa Gábor bombái, majd Csányi Dániel rutinja is. Igazi csapatmunkával értük el, hogy a hajrában egyáltalán nem kellett izgulni.

A második szett már izzasztóbb volt, 10:10-nél úgy tűnt, ebből még bármilyen forgatókönyv lehet. Pár bravúros szegedi megmozdulással előnybe került a Vidux-Szegedi RSE, amit tartott is, a pálya széléről is remekül érzékelhető csapategységnek is köszönhetően. 

A harmadik szettben már nem csak magabiztos volt csapatunk, de felszabadult is, a hajrá már örömjátékot is hozott, így csupa mosolygós játékos kapott vastapsot a lelkes szegedi közönségtől.

Vasárnap 18 órától indulhat a sorsdöntő hajrá az alapszakaszban, hiszen a Dág ellen egymás után kétszer vívunk rangadót, először hazai pályán, a Lila iskolában.

Fésüs Erzsébet: – Most sem cseréltem sokat, mert láttam, hogy a kemény és remek munka meghozza a gyümölcsét, nagyon magabiztosak voltak a srácok és élvezték a játékot, csak egy-két pillanatnyi megingásuk volt. Most jönnek a nagyon fontos rangadók, jó lenne tartani ezt a formát, keményen dolgozunk ezért.

Vidux-Szegedi RSE – Szolnok 3:0 (25:17, 25:18, 25:18)
Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, 12. forduló. Szeged, Lila iskola, 50 néző. Vezette: Varjasi, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Csendes Csaba, Tomas Dileo, Nacsa Gábor, Honti Szilárd, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Sarnyai Ákos.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedzők: Hulmann Zsolt, Jan De Brandt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com