Jelszóigénylés

Eljött a visszavágás ideje: jön a Sümeg!

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 20., szerda
Vasárnap 17 órától a Lila iskolában vív bajnokit a Vidux-Szegedi RSE.

A férfi NB I-ben a Pécs ellen már megszereztük az első győzelmünket, a Vidux-Szegedi RSE most arra készül, hogy ismét hazai pályán nyerjen: vasárnap 17 órától a Lila iskolában a Sümeg ellen lép pályára élvonalbeli csapatunk. Ez a meccs egyben visszavágási és bizonyítási lehetőség is lesz, hiszen idegenben kikaptunk a Sümegtől.
– Túltettük magunkat a sümegi mérkőzésen és keményen dolgozunk, hogy saját közönségünk előtt bizonyítsunk – mondta Nusser Elemér vezetőedző.

Az A-csoport erőviszonyai alapján a Pécs és a Sümeg elleni találkozók tűnnek a legfontosabbnak, de nem szabad, hogy ez túl nagy terhet tegyen a játékosok vállára.

– Ez még egy tanuló időszak, tavasszal érünk majd oda, ahová az első szezonban akartunk. Ettől persze hozni kellene ezt a rangadót, viszont azt is meg kell jegyezzem: a két csapat annyira hasonló tudást képvisel, hogy leginkább az aznapi forma dönt majd – véli a tréner. – Éppen ezért a formaidőzítés is célunk volt, ennek megfelelően múlt héten a fizikális felkészülésen volt a hangsúly, ezen a héten pedig a gyorsításon és a taktikai elemeken.

A sümegi találkozón már képet kaptunk a rivális erősségeiről, erről is beszéltünk Nusser Elemérrel.

– Kiváló centerük van, és egy rutinos szélső ütőjük, de semmiképp sem gyengébb a keretünk. A Sümeg alapjátéka elég stabil, mi is ezt szeretnénk elérni. Látom, hogy a srácok szeretnének bizonyítani, a motivációval sosem volt baj, az akaraterejük most fontos erősségünk lehet – nyilatkozta Nusser.

Természetesen a közönség is nagy erőt adhat a hazai összecsapáson, ezt a vezetőedző is kiemelte.

– A Pécs ellen is láttam a srácokon, milyen sokat jelentett nekik a buzdítás. Nagy szükségünk lesz erre, és külön csábító tényező lehet az érdeklődőknek, hogy ez egy ki-ki meccs lehet. Izgalmas és látványos bajnokira számítok, ahol a röplabda is dominál, nem csak az akarat – fogalmazott a mester.  

NBI Férfi Bajnokság, Szeged 17:00
Vidux-Szegedi RSE Sümegi Röplabda Egyesület
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezd Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a következőre kattintva: Facebook Esemény

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com