Jelszóigénylés

Minimálisra csökkent az előny

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 4., szombat
Nem sikerült nyerni a Dág KSE ellen

A Vidux-Szegedi RSE NB I-es csapata szoros, kiélezett küzdelemben veszítette el a középszakasz második mérkőzését a Dág KSE ellen. Bár idáig óriási előnnyel rendelkeztek, a két vesztett meccsel minimálisra csökkent ez a fölény. Ugyan még mindig a tabella első helyén szerepel csapatunk, mindösszesen 1 ponttal járnak előrébb a rivális Miskolc együttesénél. 

Az összecsapásra alázatosan, ismét teljes gőzerővel készült a csapat, viszont a felkészülést több betegség is nehezítette. Az első két szettben bár fej-fej melletti küzdelem folyt az első ponttól kezdve, az izgalmas végjátékokban az ellenfélnek sikerült felülkerekednie. Mindkét csapat hasonló játékerőt képviselt, így a harmadik játszma annyiban változott, hogy a szegediek zsebelhették be a győzelmet. A nézők ezen a ponton reménykedhettek abban, hogy egy kisebb bravúrral a hazaiak megfordíthatják az állást, és 3:2-re megnyerhetik a mérkőzést. Azonban a Dág játékosai határozottabbnak bizonyultak, amivel végül 3:1-re sikerült győzelmet aratniuk. 

Fésüs Erzsébet: - A mai mérkőzés minden szempontból izgalmasnak bizonyult: minimális pontaránnyal veszítettük el a szetteket. Bár nem sikerült nyernünk, de nagy pozitívuma a mérkőzésnek, hogy Bodnár Lajos feladó poszton hozott nagyon jó játékot és Sarnyai Ákos fontos pontokkal járult hozzá a harmadik szett győzelméhez. Számítottam rá, hogy ilyen szoros küzdelmek lesznek a középszakaszban, ez a forduló pedig minden feltételezésünket beigazolta. Ezentúl is dolgozunk a hibáinkon, hogy a későbbiekben elkerülhessük a vesztes mérkőzéseket, és a tabella élén maradhassunk.


Vidux-Szegedi RSE - Dág KSE 1:3 (31:33, 23:25, 25:21, 21:25)
Férfi NB I Liga Középszakasz. Szeged, 100 néző. Vezette: Takács, Szabó.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Bodnár Lajos, Kasnyik Bence, Kiss Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Tomás Dileo, Fitor Patrick, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com