Jelszóigénylés

Nincs miért szégyenkeznünk

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 16., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE vereséget szenvedett Székesfehérváron

Régóta vártuk ezt a napot, hiszen már a férfi röplabda NB I idei szezonjának elején lehetett tudni: a MÁV ELŐRE SC-Foxconn lesz a legnagyobb rivális. Az éllovas székesfehérváriak otthonában most láthattuk is, hogy miért kiáltották ki favoritnak az ellenfelet: az eddig veretlen Vidux-Szegedi RSE háromszettes vereséget szenvedett  az első egymás elleni találkozón. Nem kell sokat várni a visszavágóra, két hét múlva ugyanis a Lila iskolában csapnak össze a felek.

Az első két szettben 19 és 20 pontot szerezve, szoros játékrészekkel bizonyította a Vidux-Szegedi RSE, hogy felveszi a versenyt a fehérváriakkal. Sokat jelentett volna egy szettsiker, de sajnos nem jött össze, majd a harmadik szett már sima hazai győzelmet hozott. Fésüs Erzsébet vezetőedző tehát vereséggel debütált élvonalbeli csapatunk vezetőedzőjeként, de az új mester szerint emelt fővel távozhattunk.

Fésüs Erzsébet: – Gratulálunk a hazaiaknak, Extraliga szintet mutattak! Ellenfelünk egy másik szinten játszott, a röplabda minden elemében felülmúlt minket. Nincs miért szégyenkeznünk, de tény, hogy jobb nyitásokkal nehezebb helyzetbe is hozhattuk volna riválisunkat. Két hét múlva visszavágó Szegeden, akkor erősebb szervákra lesz szükség. Sokat jelent majd az is, ha akkor már Csányi Dániel is bevethető lesz, megéreztük a csapatkapitány hiányát.

MÁV ELŐRE SC-Foxconn – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:19, 25:20, 25:15)
Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, 8. forduló. Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ. Vezette: Selega, Szabó.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Tomas Dileo, Nacsa Gábor, Honti Szilárd, Demcsák Balázs, Davi Pozzobon. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Csendes Csaba, Inhoff Attila, Kiss Gábor.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Másodedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com