Jelszóigénylés

A játék szeretetével meneteltek a sikerig

Megosztás:
Megjelent: 2020. június 4., csütörtök
Felnőtt férfi csapatunk egy éve vette át az NB II-es bajnoki címért járó trófeát.

Napra pontosan egy évvel ezelőtt egyesületünknél komoly ünneplés vette kezdetét, hiszen férfi felnőtt csapatunk ekkor kapta meg az NB II-es bajnoki címért járó serleget. A trófea elhódítása kapcsán felidéztük a szezont, amely sima sikert hozott az SZRSE-nek, ezzel pedig letették az alapkövét az NB I-es visszatérésnek.

Két játékossal elevenítettük fel a bajnoki címet: Sarnyai Ákosnak ez volt az első, Inhoff Attilának pedig a harmadik NB II-es bajnoki címe az SZRSE-vel. A szezont játékra éhesen kezdte legénységünk, ugyanis a megelőző idényben nem indultak a bajnokságban, előtte pedig szintén bajnoki címet ünnepeltek. Pont akkoriban került a felnőttekhez Sarnyai Ákos, aki már nagyon várta a pontvadászatot.

– Nem volt rossz visszatérés – jegyezte meg mosolyogva Sarnyai Ákos, aki a két évvel korábbi bajnoki címet hozó szezon utolsó meccsén debütált az SZRSE felnőtt csapatában, de akkor még csak egy derbi erejéig mutatkozott be, az újabb sikerben viszont már nagyobb szerepet kapott. – Éreztem a srácokon, hogy mindenki szeretné a klub szellemiségét és hagyományát az NB II-ben ápolni, így elsősorban nem is a győzelmek motiváltak, annál is inkább a játék szeretete hajtott minket, így meneteltünk a bajnoki címig – jegyezte meg.


Ákos is megjegyezte: alig volt olyan meccs és szett, amit nem sikerült behúzni, így lényegében hullámvölgyek nélkül gyűjtötte a pontokat az SZRSE.

– A csapat egy nagyon erős szegedi magra támaszkodhatott már akkor is, ráadásul baráti társaságot alkottunk, így semmi görcsösség nem volt a játékunkban. A mezőny nem sokat változott, így nem lepett meg minket, hogy szép győzelmeket arattunk. Első teljes felnőtt szezonom miatt ez a siker különösen nagy élmény volt, éreztem, hogy az én munkám is benne van a bajnoki címben, nagyon büszkén ünnepeltem a csapattársakkal. Úgy tűnt, hogy minden nagyon összeállt nálunk, vélhetően ezért is merült fel az NB I-es indulás kérdése – nyilatkozta Sarnyai Ákos.

Rutinos játékosunk, Inhoff Attila tavaly harmadik alkalommal lett NB II-es bajnok, számára is emlékezetes volt ez a sikerélmény.

– Végig egymásért küzdöttünk, éreztük, hogy bennünk van a bajnoki cím. Volt egy-két szorosabb meccsünk, de egyébként elég simán hódítottuk el a trófeát. Ettől még ugyanolyan édes volt ez a siker, mintha óriási csatában harcoltunk volna meg érte, hiszen a fantasztikus csapategységünk bizonyítéka volt az elsőség. Megérdemeltük a reggelig tartó mulatságot – emlékezett vissza Inhoff Attila.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com