Jelszóigénylés

Fel kell venni az NB I-es tempót

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 26., szombat
A Vidux-Szegedi RSE kikapott a MAFC otthonában.

A férfi röplabda NB I A csoportjának 8. fordulójára kiírt mérkőzésen a MAFC vendégei voltunk, a fővárosi ellenfél otthonában sajnos nem sikerült szettet rabolnunk: a Vidux-Szegedi RSE 3:0-ra kikapott a dobogóra is esélyes együttestől.

Az eredmény tehát papírformának számít, főleg annak tükrében, hogy egyik legjobb játékosunkat, Csányi Dánielt térdsérülés miatt nélkülöznünk kellett.

– A meccs alakulása olyan volt, amire lehetett számítani, de lehetett volna jobb is, ha sikerült azt hoznunk, amit valóban tudunk – kezdte az értékelést Nusser Elemér vezetőedző. – Több van a fiúkban, és ezt az edzéseken bizonyítják is. Csak az a helyzet, hogy amit a tréningeken tízből nyolc alkalommal jól megcsinálnak, abból alig látok valamit vissza a mérkőzéseken. Meg kell tanulnunk kihozni magunkból a maximumot, és megbecsülni a lehetőségeinket, hiszen hamarosan olyan találkozó vár ránk, amelyen nem pusztán győzelmi esélyünk lesz, de kötelező is lesz megnyerni. Két hét múlva a Pécs együttesét fogadjuk, addig a tréningeken, és a jövő heti Kecskemét elleni bajnokin kell nyerő formába lendülnünk – mondta a szakember.

A szettek hullámzóan alakultak a mérkőzés során.

– Ezúttal is voltak nagyon szép jelenetek, olyan pontszerzések, amelyekből sokkal több kell, és a srácok meg is tudják csinálni. Látszik, hogy még nem vettük fel az NB I tempóját, a fizikális rész mellett gondolkodásban is igaz ez, hiszen későn reagálunk olyan helyzetekre, amelyeket meg tudnánk oldani. Át kell állni fejben az NB I-re, fel kell gyorsulnunk, és most már sürget minket az idő, a Pécs ellen ugyanis csak a győzelem lehet elfogadható – tette hozzá Nusser.


NBI Férfi Bajnokság, Budapest
MAFC-BME - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:16)(25:10)(25:16)
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Fülöp Norbert, Farkas Baráti Attila, Honti Szilárd, Demcsák Balázs, Nagy Zsolt. Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Bodnár Lajos, Berentés Béla, Bitó Attila, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com