Jelszóigénylés

Újra a nyerő szériában

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 17., péntek
Férfi csapatunk megnyerte a DKSE elleni mérkőzést

Az eddigi nehéz körülmények megszűnése után a mai találkozón szinte teljes kerettel tudott kiállni a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata. Bár a középszakasz első mérkőzésén a DKSE ellen vereséget szenvedtek, ez a viszont forduló a tervek szerint alakult.

A korábbi vereségek miatt felnőtt férfi csapatunk a tabella második helyére esett vissza, amin a mai napig egyenlő pontokkal a Dági KSE keretével osztoztak. Az összecsapásra szerencsére ezen a héten már szinte minden játékos tudott készülni, a betegségek, sérülések nem nehezítették tovább az edzésmunkát. Így már teljes gőzerővel tudtak dolgozni, és a mérkőzésen sikerült kiküszöbölniük olyan hibákat, aminek javítására sok energiát fordítottak. Az első szettben magabiztosan vezetett csapatunk, a játék minden elemében tökéletesen teljesítettek. A második játszmában viszont az ellenfél nagy előnyre tett szert. A végjátékban mégis a szegediek kerekedtek felül. A harmadik térfélcsere után kiélezett küzdelem következett, a két együttes fej-fej mellett haladt. Az utolsó pontok döntötték el a mérkőzés sorsát, ahol játékosaink magabiztos szerváikkal és erős támadásaikkal tudták megnyerni a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel a csapat a tabella második helyén áll.

Fésüs Erzsébet: - A mai győzelmünk kulcsa egyértelműen a koncentrált játék volt. Végre újra teljes kerettel készülhettünk, valamint szinte teljes kerettel is állhattunk ki. Nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, fel tudtuk készíteni egymást mentálisan is a mérkőzésre, és ennek köszönhetően tudtunk olvasni az ellenfelünk játékában is az első szett folyamán. Nagyon büszke vagyok a csapatomra!

 
DKSE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (19:25, 24:26, 24:26)
Férfi NB I Liga Középszakasz 1-4. Dunaújváros, 53 néző. Vezette: Takács, Mezei.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Kiss Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Bodnár Lajos, Fitor Patrick, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs. 
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com