Jelszóigénylés

Kiváló játékkal nyert a Vidux-Szegedi RSE!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 12., péntek
Nusser Elemér dicséretekkel árasztotta el a srácokat.

A Vidux-Szegedi RSE kerete nem volt százszázalékos, ráadásul mai ellenfelünkkel eddig még teljes kerettel is szoros csatákat vívtunk, így kíváncsian vártuk a férfi NB I-es rangadót. Ehhez képest rendkívül magabiztosan, 3:1-re nyert a Nusser-legénység a MEAFC-Miskolc otthonában.Bár a Miskolc hozott egy szettet, mégis azt lehet mondani a derbiről: egy pillanatra sem forgott veszélyben a Vidux-Szegedi RSE győzelme. Csányi Dánielék végig remekeltek, kiváló játékuknak köszönhetően folyamatosan érezhető volt, hogy ők az erősebbek. Élvonalbeli csapatunk tehát továbbra is veretlen, 14 ponttal áll az NB I Liga alapszakaszának élén.

Nusser Elemér: – Nagyon stabilan játszottunk! Csak egy ötperces megingásunk volt a harmadik szettben, ekkor nyitás-fogadásban és támadásban akadtak hibák, ezt a rövid időszakot leszámítva nagyon szépen, kiegyensúlyozottan és magabiztosan röplabdáztunk. Úgy tűnik, hogy a tétmérkőzések szép lassan összekovácsolják a megerősített csapatot, tavaszra beérhet a munka, egyre precízebb a játékunk. A Szolnok elleni meccsen kifogásoltam a mezőnymunkánkat, most ezen a téren is nagyon tetszett a srácok teljesítménye.
MEAFC-Miskolc – Vidux-Szegedi RSE 1:3 (19:25, 14:25, 25:21, 16:25)
Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 5. forduló. Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 100 néző. Vezette: Csizmarik, Rácz.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Csendes Csaba, Tomas Dileo, Davi Pozzobon, Csányi Dániel, Sarnyai Ákos. Csere: Bodnár Lajos (libero), Honti Szilárd, Kiss Gábor.
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com