Jelszóigénylés

Csak komolyan a karácsonyi jutalomjátékkal!

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 18., szerda
Az utánpótlás-válogatott ellen zárja az évet a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata.

Igazi jutalomjátékot kap karácsony előtt a Vidux-Szegedi RSE, hiszen férfi NB I-es csapatunk “szinte” tét nélküli mérkőzést vív pénteken 19 órától a magyar utánpótlás-válogatott ellen. Csak “szinte” tét nélkülit, hiszen a jövő szempontjából fontos találkozót rendeznek Kunhegyesen: élvonalbeli együttesünk számára remek tapasztalatszerzési lehetőség, míg a korosztályos legénységnek felkészülési mérkőzés az ifjúsági Európa-bajnokságra.
– Mivel az alapszakasz után már nem játszik a bajnokságban az utánpótlás-válogatott, az ellene vívott találkozók tulajdonképpen tét nélküliek az NB I-ben, de ez nem jelenti azt, hogy félvállról vehetik  a tanítványaim – hangsúlyozta Nusser Elemér vezetőedző. – A meccs előtti is megmondom majd a fiúknak, hogy nem engedem a lezserkedést: közelgő ünnepek ide vagy oda, szívvel-lélekkel kell játszaniuk. Mivel számunkra minden NB I-es meccs tanulási és fejlődési lehetőség, ezt is ki kell használnunk – véli a tréner.

A csapat keddi edzésén a vártnál nagyobb volt a létszám, de így is lesznek fontos hiányzók.

– Meglepődtem, hogy ennyien megjelentek a sérülések és betegségek után, lelkesek is a visszatérők, de óvatosan vetem majd be őket, több játékosnál tartok a rásérülés veszélyétől. Bitó Attila és Fülöp Norbert sem tud csatlakozni hozzánk, a feladók hiánya miatt Bodnár Lajos kap fontos szerepet, kunhegyesi származásúként számára hazai pályán. Szeretném, ha minden lehetőséget kapó játékosunk bizonyítana, amit nyugodtan tehetnek meg, hiszen a Pécs elleni újabb sikerrel nem kell izgulnunk amiatt, hogy utolsók lennénk az alapszakaszban – nyilatkozta Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság, Kunhegyes
19:00 Magyar Utánpótlás VálogatottVidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com