Jelszóigénylés

Csak komolyan a karácsonyi jutalomjátékkal!

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 18., szerda
Az utánpótlás-válogatott ellen zárja az évet a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata.

Igazi jutalomjátékot kap karácsony előtt a Vidux-Szegedi RSE, hiszen férfi NB I-es csapatunk “szinte” tét nélküli mérkőzést vív pénteken 19 órától a magyar utánpótlás-válogatott ellen. Csak “szinte” tét nélkülit, hiszen a jövő szempontjából fontos találkozót rendeznek Kunhegyesen: élvonalbeli együttesünk számára remek tapasztalatszerzési lehetőség, míg a korosztályos legénységnek felkészülési mérkőzés az ifjúsági Európa-bajnokságra.
– Mivel az alapszakasz után már nem játszik a bajnokságban az utánpótlás-válogatott, az ellene vívott találkozók tulajdonképpen tét nélküliek az NB I-ben, de ez nem jelenti azt, hogy félvállról vehetik  a tanítványaim – hangsúlyozta Nusser Elemér vezetőedző. – A meccs előtti is megmondom majd a fiúknak, hogy nem engedem a lezserkedést: közelgő ünnepek ide vagy oda, szívvel-lélekkel kell játszaniuk. Mivel számunkra minden NB I-es meccs tanulási és fejlődési lehetőség, ezt is ki kell használnunk – véli a tréner.

A csapat keddi edzésén a vártnál nagyobb volt a létszám, de így is lesznek fontos hiányzók.

– Meglepődtem, hogy ennyien megjelentek a sérülések és betegségek után, lelkesek is a visszatérők, de óvatosan vetem majd be őket, több játékosnál tartok a rásérülés veszélyétől. Bitó Attila és Fülöp Norbert sem tud csatlakozni hozzánk, a feladók hiánya miatt Bodnár Lajos kap fontos szerepet, kunhegyesi származásúként számára hazai pályán. Szeretném, ha minden lehetőséget kapó játékosunk bizonyítana, amit nyugodtan tehetnek meg, hiszen a Pécs elleni újabb sikerrel nem kell izgulnunk amiatt, hogy utolsók lennénk az alapszakaszban – nyilatkozta Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság, Kunhegyes
19:00 Magyar Utánpótlás VálogatottVidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com