Jelszóigénylés

Edzésnek tökéletes volt

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 7., vasárnap
Idegenben is simán nyert a Vidux-Szegedi RSE az újonc ellen.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata ismét hozta a kötelezőt: a hazai találkozó után a Nusser-legénység idegenben is simán, három szettben legyőzte az újonc GLP Nyíregyháza együttesét. A mérkőzés tiszta játékideje az egy órát sem érte el, egyik szettben sem volt veszélyben a szegedi siker.

A mérkőzés talán egyetlen negatívuma, hogy sokat kellett utazni a pontokért, de jövő héten még Miskolcra is megy a csapat, így legalább letudjuk a hosszabb buszozásokat. Tudtuk, hogy mire számíthatunk az ellenféltől, így a vezetőedző nyugodtan cserélt sokat szettenként, mindenki bőven kapott lehetőséget.

Nusser Elemér: – Az első két szettben nagyon korrekten játszottunk, minimálisra szorítottuk a hibák számát. A harmadik szettben már azt éreztem, hogy az ellenfél gyengébb játéka minket is lehúzott, pont ezért nehezek az ilyen találkozók. Szerencsére komoly gond nem volt, edzésnek tökéletes meccsként lehet elkönyvelni.


GLP Nyíregyháza – Vidux-Szegedi RSE 0:3 (13:25, 10:25, 16:25)
Férfi röplabda NB I, Liga alapszakasz, 4. forduló, Újfehértó. Vezette: Szél, Takács.
Vidux-Szegedi RSE: Csendes Csaba, Tomas Dileo, Nacsa Gábor, Davi Pozzobon, Csányi Dániel, Kiss Gábor. Csere: Piti Richárd, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Demcsák Balázs, Bodnár Lajos (libero), Borsi Levente (libero).
Vezetőedző: Nusser Elemér.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com