Jelszóigénylés

Az első NB I-es győzelem a cél

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 6., szerda
Péntek este a Lila iskolában várja a szurkolókat férfi csapatunk.

Mindig örülünk, ha minél több szurkoló látogat ki egy-egy hazai mérkőzésünkre, de a Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata számára most különösen fontos a támogatás: pénteken 20 órától a Lila iskolában a Pécs ellen első szezonbeli sikerükre hajtanak Fülöp Norberték.
Élvonalba jutó együttesünk öt vereséggel kezdett, óriási lökést adna a fiúknak, ha megtörne a jég, és reális esély is van a győzelemre. Sőt, Nusser Elemér vezetőedző szerint ezt a meccset "meg kell nyerni".

– Két hasonló erősségű csapat találkozik majd egymással, de a hazai pálya és remek közönségünk mellettünk szól. Minden drukkert szeretettel várunk, győzelemmel szeretnénk meghálálni a  szurkolásukat! – hangsúlyozta a mester.

A Pécs ellen egyébként már van sikerélményünk, hiszen a felkészülés során egy sümegi tornán 2:1-re diadalmaskodtak a srácok. Jó lenne ezt megismételni!

– Nem tudom, hogy akkor mennyire mutatott reális képet az a meccs, de kiindulópontnak jó, és adhat egy kis egészséges önbizalmat is. Az éles bajnoki mérkőzéseken olyan ellenfelekkel találkoztunk, amelyek rávilágítottak a hibáinkra, ezeket kellett letisztáznunk, kijavítanunk, és a Pécs ellen igyekszünk minimálisra csökkenteni őket. A képességek és a realitás alapján  a mi csapatunk tavaszra állhat össze igazán, de ebből most szeretnék egy kis ízelítőt kapni. Már csak azért is, mert szerintem a pénteki győzelemről még nem is feltétlenül a játéktudás dönt majd, hanem az, hogy ki ront kevesebbszer és melyik fél lesz higgadtabb az éles helyzetekben – mondta Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság, Szeged 20:00
Vidux-Szegedi RSE - PTE-PEAC
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezd Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a következőre kattintva: Facebook Esemény

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com