Jelszóigénylés

Változatlan az ellenfél, más a tét

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 9., szerda
A Vidux-Szegedi RSE férfi csapata ezúttal a kupában játszik a Kazincbarcika ellen.

Miután idegenben és hazai pályán is bemutatkozott az NB I-ben a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata, ismét utazhat Kazincbarcikára. Ezúttal nem az élvonalban lesz az ellenfelünk a VRCK, hanem pénteken 19 órától a férfi röplabda magyar kupában.

A debütálás után a Lila iskolában még jobb teljesítményt nyújtottunk jóval esélyesebb riválisunk ellen. Most viszont nem az lesz középpontban, hogy minél több szettben érjünk húsz pont környékére.

– Néhány játékos pihenőt kap, és olyan röplabdázók kapnak több szerepet, akiknek eddig kevesebb lehetőségük volt a bizonyításra – árulta el Nusser Elemér vezetőedző. – A jövő héten a Sümeg lesz az ellenfelünk az NB I-ben, arra a derbire kell koncentrálni az erőnket. Épp ezért a héten egy mini alapozást végzünk, nagyobb terhelést kapnak a srácok, hogy jövő vasárnap elég fittek legyenek. Becsülettel lejátsszuk a kupameccset, de most a jövő hét van fókuszban – nyilatkozta a szakember.

Legutóbbi, hazai bajnokinkon sokan és lelkesen szurkoltak nekünk, ami élénken él a csapatban.

– Mondtam a srácoknak, hogy a vastapsot őrizzék meg, ez a nagyszerű élmény adjon nekik erőt a munkához. A héten a sáncokkal, a nyitás-fogadásokkal és a center támadással különösen sokat foglalkozunk, ezekben az elemekben egyaránt szeretnénk előrelépni. Remélem, hogy a Kazincbarcika ellen élnek majd a lehetőséggel azok, akik eddig kevesebb szerepet kaptak, és látszik majd az edzések eredménye – tette hozzá Nusser.


Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, Kazicbarcika 
19:00 VRCK Volleyball Kft. - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com