Jelszóigénylés

Nem adott esélyt a Kecskemét

Megosztás:
Megjelent: 2023. december 3., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE sajnos három szettben kikapott

A Vidux-Szegedi RSE azzal a tudattal fogadta a Kecskemétet, hogy egy győzelemmel megelőzheti ellenfelét az Extraliga tabelláján. Épp ezért bizakodva vártuk a vasárnap estét, de sajnos már az első szettben érződött, hogy nem a tervek szerint alakul a hazai derbi.

Már a meccs elején érződött, hogy a Kecskemét csúcsformában érkezett, míg a Vidux-Szegedi RSE nem a megszokott játékot mutatja támadásban és védekezésben. A vendégek rendkívül magabiztosan meneteltek előre, míg a hazaiak egyik szettben sem jutottak el 20 pontig, így izgulni sem lehetett a szettek hajrájában, illetve esély sem csillant fel a pontszerzésre.

A Vidux-Szegedi RSE még a 3:0-s vereség ellenére is felsőházi rájátszást érő helyen áll.

A következő Extraliga fordulóban ismét az újszegedi sportcsarnokban szurkolhatunk, vasárnap 18 órától a DEAC-ot fogadjuk. Előtte viszont még jön még egy hazai kupaderbi is a sporiban, szerdán a MAFC elleni visszavágón 3:1-es előnyről szeretnénk kiharcolni a negyeddöntőbe jutást.

Berkes Zoltán: - Kicsit fáradt csapat benyomását keltettük, ellenben egy csúcsformában játszó Kecskemét érkezett hozzánk. Ennek egy viszonylag sima vereség lett az eredménye. Sajnos ma a védekezésünk és a támadásunk se úgy működött, ahogy ezt megszoktuk. Mindenki annyit tud játszani, amennyit az ellenfél enged.


Vidux-Szegedi RSE – Kecskeméti RC 0:3 (19-25, 18-25, 17-25)
Férfi röplabda Extraliga, alapszakasz, 10. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 82 néző. Vezette: Árpás, Takács.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Sarnyai, Kiss, Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (liberó), Polyák (liberó) Kasnyik, Honti, Szepesi, Pintér, Demcsák. Vezetőedző: Berkes Zoltán. Másodedző: Hulmann Zsolt, masszőr: Zana Tamás.
Kecskeméti RC: Balla, Boldizsár, Gacs, Farkas, Kecskeméti, Varga. Csere: Bogdán (liberó), Török Zs. (liberó), Mócza, Török S., Dinnyés, Nagy. Vezetőedző: Deák Márk.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com