Jelszóigénylés

Több lesz ez, mint felkészülés!

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 4., szerda
Az éllovast fogadja a Vidux-Szegedi RSE, de küzdeni fog a pontokért.

Két okból is azt hihetnénk, hogy férfi NB I-es csapatunk egy remek felkészülési mérkőzésnek tekinti hétvégi bajnokiját: egyrészt mert az éllovas Dunaferr lesz a Vidux-Szegedi RSE vendége vasárnap 17 órától a Lila iskolában, másrészt mert jövő héten két nagyon fontos meccs vár legénységünkre. De nem így lesz! Nusser Elemér hangsúlyozta: komolyan kell venni, hogy a bajnokság ezen szakaszában már minden egyes pont számít, még ha akkor is, ha az ellenfélnek eddig egyetlen veresége van.


 
– Több lesz ez, mint felkészülés! – nyomatékosította tervét Nusser Elemér. – Meg kell próbálni szetteket és meccset is nyerni. Ezt a pozitív mentalitást erősíti, hogy idén már sokkal jobban játszunk, mint ősszel, és lelkes közönségünket is szeretnénk kiszolgálni. Nem tartom lehetetlennek, hogy megizzasztjuk a favoritot. Gyűjteni kell a bajnoki pontokat, miért ne így álljunk neki a Dunaferr ellen is? – tette fel a költői kérdést a szakember.

Jövő héten dupla terhelést kap élvonalbeli csapatunk: szombaton a Pécs, vasárnap pedig a Sümeg vendége lesz – utóbbi egy korábban elhalasztott mérkőzés. Sorsdöntő hétvége lesz, így ennek szellemében is dolgozik együttesünk.

– A két találkozóból egyet mindenképp meg kell nyernünk a céljaink érdekében, de nem bánnám, ha két sikerrel zárnánk – jegyezte meg a tréner. – Ehhez ha minden jól megy, akkor az összes játékos hozzájárulhat, ugyanis a betegek meggyógyultak, Fülöp Norbi keze pedig ugyan még fáj kicsit, de a jelek szerint már a Dunaferr ellen is vállalhatja a szereplést. Múlt héten a fizikai munkára helyeztük a hangsúlyt, ezen a héten pedig a mezőnyjáték került főszerepbe, illetve célirányosan a Dunaferre is készülünk. Bízom benne, hogy vasárnap meglepetést tudunk okozni, a hazai közönség támogatásával és koncentrált játékkal összejöhet – fogalmazott Nusser Elemér.
NBI Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz II., Szeged
18:00 Vidux-Szegedi RSE - Dunaferr SE 
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Jelezd Te is, hogy ott leszel a Lila iskolában a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com