Jelszóigénylés

Újra dupla kihívás vár a férfi csapatra

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 4., szerda
A Vidux-Szegedi RSE a bajnokságban és a kupában is helytáll hétvégén.

Továbbra is szigorúak a szabályok: a csapatokon és a hivatalos személyeken kívül senki sem tartózkodhat a mérkőzéseink helyszínén. Az SZRSE-családnak természetesen nagyon hiányoznak a szurkolók, de mindenki egészségéért felelősséggel tartozunk, így a hétvégén ismét duplázó férfi NB I-es csapatunk is zárt kapus derbiket játszik.A Vidux-Szegedi RSE programja még szorosabb, mint legutóbb, hiszen ezúttal huszonegy óra van a két találkozója kezdési időpontja között. Elsőként pénteken 19 órától az újszegedi sportcsarnokban a Sümeget fogadja élvonalbeli bajnokin, majd a magyar kupa nyolcaddöntőjéből korábban elhalasztott, Kazincbarcika elleni hazai meccset pótolja szombaton 16 órától az Etelka soron – az októberi odavágón három szettben kikapott legénységünk.

– Szeretjük a kihívásokat – reagálta félig viccelődve az újabb kettős terhelésre Nusser Elemér vezetőedző. – Szép feladat lesz, hiszen továbbra sem komplett a csapatunk és továbbra is kevesebb edzést tudunk biztosítani, mint amennyit a Lila iskolában megszoktunk. Egy jó hír reménye felcsillant, hiszen Csányi Dániel játékára már van esély, de ez csak később derül ki, és ha tud is játszani, csak öt-hat hetes kiesés után. Bodnár Lajosra feladóként komoly teher hárul, hiszen ő lesz az egyetlen feladónk, nem lesz cseréje. A többiek fokozatosan csatlakoznak majd hozzánk, addig is továbbra is nagy szükségünk lesz az U21-es és serdülő együtteseink képviselőire, most is négy-öt fiatal kaphat majd lehetőséget – árulta el a tréner.

A november tehát még a nehézségek leküzdéséről szól majd NB I-es csapatunknál, de a srácok minden tőlük telhetőt megtesznek, ezt már korábban is bizonyították.

– A Szolnok ellen nagyon odatették magukat a fiúk, szerintem ha csak egy kezdő emberünk lett volna még a keretben, nyerünk is. Teljes létszámban egy-két csapatot leszámítva mindenki ellen esélyesebbként állnánk ki ebben a csoportban, ezért bosszantó a vírushelyzet, de ezt el kell fogadnunk, alkalmazkodunk. Szombaton nem lehet más a célunk, mint a tisztes helytállás, de a pénteki bajnokin bármi lehetséges, hiszen a Sümegnek még nincs győzelme, és információnk szerint ellenfelünknek két hetet ki kellett hagynia a járványhelyzet hatására. Ilyen előjelek után lehetetlen jósolni a meccsre, de felvesszük a kesztyűt, és mindent beleadunk! – hangsúlyozta Nusser Elemér.

NB I Férfi Bajnokság Liga alapszakasz, Szeged
Péntek, 19:00 Vidux-Szegedi RSE Sümegi Röplabda Egyesület
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntő, Szeged
Szombat, 16:00 Vidux-Szegedi RSE - Vegyész RC Kazincbarcika
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com