Jelszóigénylés

Bátor játékkal léptek pályára Miskolcon

Megosztás:
Megjelent: 2023. szeptember 11., hétfő
Felkészülési tornán vett részt az Extraligára készülő Vidux-SZRSE férfi csapata vasárnap Miskolcon. Berkes Zoltán együttese egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a tornát, de cseppet sem elégedetlen a látottakkal.

Az edzések mellett első felkészülési tornájával készül az Extraligás szezonra a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata. A fiúk a hétvégén Miskolcon jártak, ahol a házigazdák mellett a Debrecen együttesével játszottak izgalmas, és sokszor kiélezett csatát. Berkes Zoltán vezetőedzőnek sikerült mindenkit pályára küldeni, és mint fogalmazott, ennek a tornának is ez volt a célja, valamint hogy összeszokjanak a játékosok.

A hajdúságiak ellen a döcögős kezdés után fordítani is sikerült, amelyet külön dícséretesnek vélt. Bár papírforma szerint a Debrecen tűnt erősebbnek, a házigazda Miskolc sima győzelmet aratott ellenünk. Viszont vezetőedzőnk hangsúlyozta, amit kért, azt megtették a fiúk a pályán, és a fejlődés, vagyis váltás játszmán belül is érződött.

Berkes Zoltán vezetőedző: Az első meccs a Debrecen ellen kicsit döcögősen indult, nehezen ment a játék, de aztán a srácok megtalálták a ritmust, és sikerült is a papíron nehezebb ellenfél ellen fordítani, és 3:2-re hozni ezt a találkozót. A házigazdák ellen egy teljesen más felállással léptünk pályára, hiszen ennek az útnak a célja az volt, hogy minden lehetséges felállást, taktikát kipróbáljunk, valamint mindenki pályára léphessen és összecsiszolódjanak a játékosok. Sokan ugyanis nem játszottak még együtt, így ez egy remek lehetőség volt. A Miskolc ugyan simán hozta a meccset, nem lehetünk csalódottak, hiszen kidolgozott játékokat láttam, voltak kifejezetten szép periódusai a meccseknek, tehát összességében egy nagyon előremutató játékot láthattunk. Ezt a bátor játékot várom el a későbbiekben is - legközelebb a hétvégi Vidux-kupán!

A női és férfi felnőtt csapatunk is hétvégén Szegeden, a Vidux-kupa felkészülési tornán lép pályára a Lila iskolában!


MEAFC- Miskolc felkészülési torna, Miskolc, Egyetemi Körcsarnok
DEAC - Vidux-Szegedi RSE 2:3
MEAFC-Miskolc - Vidux-Szegedi RSE 3:0

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com