Jelszóigénylés

A második szett biztató volt

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 8., vasárnap
Idei utolsó hazai bajnokiján helytállt a Vidux-Szegedi RSE.

Legutóbbi NB I-es bajnokiján a MAFC-BME ellen ígéretes játékot mutatott be a Vidux-Szegedi RSE férfi csapata, most pedig újra a Lila iskolában vívott élvonalbeli bajnokit. Itt volt tehát a lehetőség, hogy Nusser Elemér legénysége újabb elismerő szavakat gyűjtsön be személyesen a szurkolóitól, méghozzá idei utolsó hazai összecsapásán. A második szett alapján be is lehetett zsebelni pár elismerést, bár – ahogy a tréner mondta –, a többit inkább felejteni kell.
– Hullámzó meccs volt, az első szettben eléggé szétesett a játékunk, de a második játékrészben nyújtott teljesítményünk igazán biztató volt – nyitotta mestermérlegét Nusser Elemér. – A harmadik szettben már komolyabban vett minket ellenfelünk, és ekkor már jobban érvényesült a kecskemétiek fizikai fölénye is. Összességében elmondható, hogy egy minden szempontból erősebb ellenfél győzött le minket – jegyezte meg a tréner.

A vereség tehát sima, háromszettes, de nem lehetett bosszankodni a játék miatt, és voltak pozitívumok.

– A második szettben több olyan villanásunk is volt, amire lehet építeni a jövőben. Egy ilyen vereséget könnyebb elfogadni, hiszen a találkozó a papírforma szerint alakult, csak abban és annyival volt jobb a Kecskemét nálunk, amire számítani is lehetett. Ki tudtunk próbálni új felállásokat, de újra látszott, hogy még sok munkánk lesz a nyitás-fogadásunk fejlesztésével. Dolgozunk tovább, és remélem, hogy a folytatásban mindenki egészséges lesz, hiszen az év utolsó két, egyaránt idegenbeli találkozóján esélyünk van a sikerre, ha picit összeszedettebben tudunk játszani – véli Nusser Elemér.

NBI Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged 
Vidux-Szegedi RSE - Kecskeméti RC 0:3 (8:25)(21:25)(11:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Csányi Dániel, Honti Szilárd, Bitó Attila, Piti Richárd, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor Csere: Borsi Levente (Libero), Váradi Zoltán (Libero), Bodnár Lajos, Demcsák Balázs, Inhoff Attila, Berentés Béla
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com