Jelszóigénylés

Edzőváltás férfi NB I-es csapatunknál

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 10., hétfő
Fésüs Erzsébet a Vidux-Szegedi RSE új trénere.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapatánál edzőváltás történt: az eddigi vezetőedzőt, Nusser Elemért váltja a kispadon Fésüs Erzsébet, akit másodedzőként Hulmann Zsolt segít.A Szegedi RSE vezetősége úgy érezte, hogy élvonalbeli férfi együttesünknek új impulzusra van szüksége. A klub az edzőváltás mellett döntött – tekintettel arra, hogy az együttes fontos NB I-es rangadók előtt áll.

Egyesületünk rendkívül hálás Nusser Elemérnek, hiszen a szakembernek óriási szerepe van abban, hogy a Vidux-Szegedi RSE reális eséllyel pályázik az Extraligába jutásra. Ezúton is szívből köszönjük az elmúlt években végzett kiváló munkáját!

A Vidux-Szegedi RSE új, főállású vezetőedzője Fésüs Erzsébet lett, aki novemberben utánpótlás trénerként csatlakozott egyesületünkhöz. Játékosként 72 válogatottsággal büszkélkedhet, illetve két kupagyőzelemmel és két bajnoki címmel is. 1991-ben az év női röplabdázójának választották. Külföldön is lehetőséget kapott, Spanyolországban és Olaszországban légióskodott. Női vonalon Extraliga-tapasztalattal is rendelkezik, hiszen a Békéscsaba másodedzője volt a legrangosabb bajnokságban.

Másodedzőként Hulmann Zsolt segíti a munkáját. Szintén nagy rutinnal rendelkező szakemberről van szó, játékosként 86 válogatottsággal, három bajnoki címmel és négy kupagyőzelemmel zárta pályafutását. 1995-ben a Medikémia Szegeddel lett bajnok, ebben az esztendőben az év férfi röplabdázójának választották. Edzőként 2006-ban NB II-es bajnoki címig vezette férfi csapatunkat, azóta több utánpótlás csapatunkat is sikerrel irányította.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
Képgaléria
Hír
2024. február 20., kedd
Hír
2024. február 19., hétfő
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com