Jelszóigénylés

A koncentráció lesz a kulcs

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 17., csütörtök
Gyerek korosztályos csapataink is hangolnak a hétvégére

Ahogy ígértük, a hétvégi meccsdömping második beharangozójában külön foglalkozunk a gyerek csapatokkal, hiszen ebben a korosztályban három tornánk is lesz.

Leány gyerek narancs csapatunk vasárnap Besenyszögre hivatalos, ahol a Szolnok a házigazda, de a Tisza-parti rivális mellett a Nyíregyháza ellen is pályára lép az SZRSE.

– Jelenleg teljes a keretünk, remélem, hogy ez így is marad a hétvégére – jegyezte meg Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A múlt heti teljesítményhez képest jóval összeszedettebb játék szükséges, mentálisan előre kell lépnünk. Ha ez sikerül, akkor a Nyíregyháza és a Szolnok is megszorítható, sőt, én győzelmeket várnék a csapatunktól – mondta a mester.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I.osztály Középszakasz, Besenyszög
2022. március 20. vasárnap
11:00 Szolnoki SPC – Szegedi RSE Narancs
12:30 Szegedi RSE Narancs – Nyíregyházi Sportiskola 
Vezetőedző: 
Strezeneczki Gyula.

Leány gyerek fekete együttesünk szombaton Kecskemétre utazik, ahol a házigazda mellett a Dunakeszi lesz az ellenfele.

– A Kecskemét a mezőny legjobb csapata, így az a fontos, hogy a házigazda ellen minél magasabb szinten viszont lássam azokat az elemeket, amelyeket az elmúlt hetekben rendszeresen és fegyelmezetten gyakoroltunk – nyilatkozta Berkes Zoltán vezetőedző. – A Dunakeszi is erős rivális, ellene is szeretnénk helytállni. Szépen dolgozott a csapatunk, kezd minden sérült visszatérni, szép létszámban készültünk, majdnem teljes kerettel utazunk – árulta el a tréner.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Kelet Alapszakasz, Kecskemét
2022. március 19. szombat
10:00 KESI 'A'– Szegedi RSE Fekete
11:30 Szegedi RSE Fekete – VSD A
Vezetőedző: 
Berkes Zoltán.

Fiú gyerek csapatunk busza szombaton Kazincbarcika felé veszi az irányt, ahol a házigazda mellett a Dág ellen szerepel az SZRSE.

– Hosszú út elé nézünk, ami után két fontos sikert kellene aratnunk – kezdte a beharangozást Csányi Dániel vezetőedző. – A Dág az éllovas, de mi már öt szettben legyőztük, köszönhetően a remek szerváinknak, amire most is szükség lesz. Nagy lépést tennénk a hatos döntőbe jutásért, ha ismét nyerni tudnánk a listavezetővel szemben. A Kazincbarcika ellen mi vagyunk az esélyesek, de nem szabad lebecsülni az ellenfelet, maximális koncentráció szükséges egy újabb fontos sikerhez. Szerencsére teljes a keretünk – árulta el férfi NB I-es csapatunk kapitánya.

Tatár Mihály Fiú U15 OGYB I.osztály Középszakasz, Kazincbarcika
2022. március 19. szombat
12:30 Dág KSE – Szegedi RSE
14:00 Vegyész RC Kazinbarcika - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com