Jelszóigénylés

Debütálás, küzdelem és büszkeség

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 27., hétfő
Gyerek csapataink egy felforgatott hétvégét tudhatnak maguk mögött

Betegségek, sérülés és hiányzások tépázták gyerek csapataink megszokott keretét, de nem ijedtek meg a játékosok az új helyzettől, harcias és motivált hozzáállással minden tőlük telhetőt megtettek a mérkőzéseken. Ennek eredményeképp edzőink elégedetten nyilatkozhattak a hétvégi fordulókat követően.Leány gyerek narancs csapatunk nem adta könnyen magát a vasárnapi fordulón, hiszen már az első mérkőzésen megmutatták, hogy hiába nem a jól megszokott összeállítással utaztak el, a harci szellem igenis hajtja őket! Bár a győzelem elmaradt, csalódottak nem lehetnek, hiszen fontos tapasztalatokat sikerült gyűjteniük a nap folyamán, ami a véghajrában később nagy fegyver lehet.

Fésüs Erzsébet: - Három kezdő játékost és a liberónkat is nélkülözni kellett ezen a fordulón. Ennek ellenére sikerült jó csapatmunkával megszorítani a házigazdákat. A kezdők között két U13-as játékos is helyett kapott, akik remekül helytálltak a számukra még ismeretlen bajnokságban. A Békéscsaba ellen végig fej-fej mellett haladva, minimális különbséggel nyertek a házigazdák, de a vereség ellenére úgy gondolom, hogy szép teljesítményt nyújtottak a lányok. A Miskolci Sportcentrum ellen már elfogyott a lendület, de ez a jelen körülmények között érthető is volt. A legfontosabb, hogy kitartottak a játékosok a végsőkig és sok fontos tapasztalatot sikerült gyűjteni ezen a fordulón is. Összességében elégedett vagyok a csapat munkájával!


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Kelet Középszakasz, Békéscsaba
BRSE Kék Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:23)(26:24)(25:23)
Szegedi RSE Narancs - MISKOLCI SPORTISKOLA 0:3 (19:25)(19:25)(22:25)
Szegedi RSE Narancs: Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Gigacz Réka, Kuncze Emma, Török Kata, Antós Lilla Katica, Hári-Kovács Lilla Kata, Wodala Ágnes, Kőmíves Eszter, Czakó Szofi.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.Leány gyerek fekete csapatunk körül felfordult a világ a hétvégi forduló erejéig, hiszen betegségek miatt nem a megszokott felállással vágtak neki a fővárosi tornának. A lányok nem ijedtek meg az új helyzettől, vagányan léptek pályára, melynek a gyümölcse egy értékes szettgyőzelem lett.

Berkes Zoltán: - Sajnos sok játékosomat betegség miatt nélkülöznöm kellett, ezért kénytelenek voltunk egy olyan felállásban pályára lépni, ahogy korábban nemhogy mérkőzésen, de még edzésen sem játszottak a lányok! Ráadásul két olyan játékossal léptünk pályára, akik korábban még sosem voltak kezdők, az egyiküknek pedig ez volt élete első tétmérkőzése is! Ennék ellenére egy játszmát kivéve az első mérkőzésen egy nagyon korrekt és harapós játékkal rukkolt elő a csapat. A Palota ellen pedig annak ellenére, hogy egy vesztes összecsapáson voltunk túl, elégedett lehettem a látottakkal. A lányok végig küzdöttek, akartak és motiváltak voltak, sőt sokszor kifejezetten mutatós játékot produkáltak!


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB III.osztály Kelet-A Középszakasz, Budapest
TFSE-Kalocsa - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:6)(25:10)(25:22)
Szegedi RSE Fekete - Palota RSC 1:3 (15:25)(25:17)(19:25)(15:25)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Szőke Regina, Varga Tímea, Túri Alexandra, Janóczki Linett, Dalokay Alya, Dalokay Dilara, Bálint Maja Panka, Rehák Fanni, Perényi Vivien.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fiú gyerek csapatunk a hétvégi a tornán a középszakaszban először találkozott ellenfeleivel. Az eddigi szép szereplést követően csapatunk a negyedik pozíciót foglalja el a tabellán, és ezzel a helyezéssel a középmezőnyből vághat neki a további visszavágó mérkőzéseknek. Csapatunk vezetőedzője a szombati tornát követően így nyilatkozott a fordulóról.

Strezeneczki Gyula: - A Dág elleni mérkőzés első játszmájában elkövetett rengeteg hibának köszönhetően hátrányba kerültünk, de egy kiadós fejmosást követően egyértelmű játékkal sikerült nyerni, egy egyébként lelkes ellenfél ellen. A Kazincbarcika elleni mérkőzés alaphangját viszont egy sajnálatos és buta sérülés adta meg, ennek következtében pedig változtatni kellett a felálláson. Az első játszmát a házigazda nyerte, a másodikban azonban kiegyenlítettünk. Innen kezdve viszont csak részsikereket tudtunk elérni. Többször egyenlítettünk, de a vezetést sajnos nem tudtuk átvenni, így az ellenfél szoros csatában nyerni tudott. Büszke vagyok a fiúkra, mert becsülettel küzdöttek!Tatár Mihály Fiú U15 OGYB II.osztály Középszakasz, Kazincbarcika
Dág KSE - Szegedi RSE 1:3 (25:20)(15:25)(11:25)(20:25)
Szegedi RSE - VRCK 1:3 (14:25)(25:19)(22:25)(18:25)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Verebes Máté, Draskóczy Ede, Bálint György, Révész Boldizsár, Gyémánt Boldizsár, Varga Benjamin, Makhult Levente, Retek Barnabás.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
Hír
2024. február 27., kedd
Hír
Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com