Jelszóigénylés

Játékosaink bizonyíthattak az U15-ös válogatottban

Megosztás:
Megjelent: 2023. július 20., csütörtök
8 játékosunk kapott meghívást Dabasra

Július 10 és 13 között tartották Dabason az U15-ös fiú válogatott felmérő táborát. A válogatott előszobájának tekinthető táborra 8 játékosunk is meghívást kapott, ahol napi két edzésen, valamint technikai és erőnléti felméréseken vehetett részt Strezeneczki Gyula csapatából  Bálint György, Dávid Nataniel Mór, Gyémánt Boldizsár, Révész Boldizsár, Szőke Bence és Varga Benjamin, Honti Szilárd csapatából pedig Draskóczy Ede és Papes Bence.

"Szerintem magamhoz képest jól szerepeltem, az edzések hangulata jó volt, a más városokból jöttekkel mindenkinek sikerült összebarátkoznia."- mesélte Draskóczy Ede, egyesületünk játékosa. Szakmai szempontból pedig edzőnkkel, Strezeneczki Gyulával beszélgettünk a múlt hét eseményeiről.

Strezeneczki Gyula: -Amint arról személyesen is meggyőződtem, és Gyurkó Sándor szövetségi edző is megerősítette, a fiúk komoly erőbedobással vettek részt az edzéseken, ahol a komoly munka mellett a jókedv dominált - köszönhetően elsősorban Sanyi habitusának, aki, ha kellett korholt, de elsősorban dícsért. Négy csoportban, közel 60 játékos kerül felmérésre, a felmérések összesítését követően kerül kihírdetésre a szűkített 20 fős keret, remélhetően ez több játékosunk nevét is tartalmazza majd. Nagyon fontos, hogy a szűkített keret nem egy zárt csoportot jelent, a keretbe az edzéseken és a mérkőzéseken mutatott teljesítmény alapján később is be lehet kerülni: ennek kell motiválni minden játékost.  Azonban nem csak a gyerekek számára jelent nagy lehetőséget az edzőtáborban történő részvétel, hanem számunkra, az egyesületben dolgozó edzők számára is nagy lehetőséget biztosít, ugyanis a felmérések eredményeinek elemzése lehetőséget teremt játékosainknak más egyesületek játékosainak eredményeivel történő közvetlen összehasonlítására, emellett a felmérések eredményei nagyon jó alapot fognak jelenteni a jövő évi edzéstervek elkészítésében is. Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com