Jelszóigénylés

A szezon végére összerázódtak

Megosztás:
Megjelent: 2020. április 14., kedd
Egyre erősebb csapategység alakult ki a leány mini “B” együttesnél.

Cikksorozatot indítottunk csapatainkról, edzők és játékosok mondják el véleményüket a csonka idényről, vagy más esetben a szünetelő szezon eddigi részéről. Ennek oka, hogy a Magyar Röplabda Szövetség a teljes felnőtt és több utánpótlás teremröplabda bajnokságot befejezetté nyilvánított.A leány mini “B” csapattal folytatjuk a sort: Pamuk-Huszta Blanka vezetőedző és játékosunk, Petrovics Dóra osztja meg gondolatait az együttes teljesítményéről.

– A tavalyi kezdőjátékosok mellé szuperminisek, majd teljesen kezdők is csatlakoztak, így alakult ki a keretünk – kezdte a beszámolót Pamuk-Huszta Blanka. – Mivel az idény során sokat változott a keret, ráadásul különböző fizikális és technikai felkészültségű játékosokkal, így kellett idő, hogy összerázódjunk. Az első cél az volt, hogy egy jó alapot biztosítsunk a másodosztályú bajnokságra, amelyet a sok meccs miatt választottunk. A szezon első felében több körülmény miatt is foghíjas keretekkel játszottunk, de egyre több tapasztalatot szereztünk, az idény második felére pedig egész jó csapat alakult ki. Az utolsó néhány fordulóban érződött, hogy jó úton járunk.
 

A lányok egyre jobban élvezték a játékot, a csapategység is egyre erősebb lett. Remek meccseink és izgalmas szettjeink voltak az utolsó fordulókban, a technikai fejlődés mellett hozzáállásban is sokat léptek előre a gyerekek, amiért büszkék vagyunk rájuk! Szépen dolgoztak a lányok, ezért sajnálom, hogy nem lett rendes befejezése a szezonnak. Nagyon szépen köszönöm másodedzőnk, Tóth Gerda munkáját, végig ott volt mellettünk, nagyon sokat segített! – hangsúlyozta a tréner.A csapat játékosa, Petrovics Dóra is úgy érzi, döcögött a szekér az elején, de alakult a játék.

– Jól éreztem magam a szezon során, bár örültem volna, ha több sikerünk lesz. Mindent megtettünk, és a Markovics Emlékversenyen már úgy éreztem, kifejezetten jól játszunk, de csapatjátékban tovább kell fejlődnünk. Hiányoznak a társak, már nagyon mennék edzésre! – jegyezte meg Petrovics Dóra.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com