Jelszóigénylés

Mostantól a másodosztályban folytatják

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 28., hétfő
Leány gyerek narancs csapatunk osztályozó mérkőzést játszott

Fontos mérkőzés várt leány gyermek narancs csapatunkra a hétvégén: a mostani fordulón dőlt el, hogy játékosaink melyik osztályban folytathatják tovább a bajnokságot. Bár szívüket-lelküket beleadva küzdöttek, az osztályozó meccsekből vesztesen kerültek ki, így a továbbiakban a másodosztályban versenyeznek tovább. 

A Jászberény elleni mérkőzés nehézkesen indult: az első szettben még csak ébredeztek a játékosok, de a másodikban végig szép játékot mutattak. A harmadik játékrészben az ellenfél nyitásaival, illetve támadásaival végig dominálni tudott és meg is nyerte a meccset. A Szolnok ellen a csapat az igazi játékát csak a harmadik szettől tudta megmutatni. Bátor támadásaikkal és alázatos mezőnymunkájukkal meg is nyerték a játszmát. A végjátékra az ellenfelünk viszont ismét fölénybe került és győzelmet aratott .


Váradi Zoltán: A hétvégi fordulón fiatal, alacsony csapatként a kezdő feladónk hiányában nagyon nehéz dolgunk volt. Ennek fényében nagyon dicséretes, hogy fél-fél szettekre mégis tudtuk irányítani a játékot mindkét mérkőzésen. Olasz Lola teljesítményét külön kiemelném, a csapat legponterősebb játékosa volt, öröm volt látni, ahogy játszott.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I-II. osztály 'A' Osztályozó, Jászberény
JRK Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:13, 25:20, 25:9)
Szegedi RSE Narancs - SZOSI B 1:3 (7:25, 11:35, 25:20, 20:25)
Szegedi RSE Narancs: Eszik Janka, Kálmán Paulina, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Olasz Lola, Gigacz Réka, Török Kata, Antós Lilla, Wodala Ágnes, Virág Hanna, Papdi Boglárka.
Megbízott edző: Váradi Zoltán.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
Hír
2024. február 27., kedd
Hír
Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com