Jelszóigénylés

Nem hittük el, hogy győzni tudunk

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 27., hétfő
U20-as csapataink igazán tanulságos tornákon vannak túl

Első-, másod- valamint harmadosztályban is érdekeltek csapataink az U20-as bajnokságban. A hétvégi középszakaszbeli fordulók sajnos nem úgy alakultak számunkra, ahogy azt elterveztük. Csüggedni viszont nem szabad, hiszen még több mérkőzés hátra van a kör zárultáig, ahol pedig még minden esélyünk meg van a szépítésre és a tabellán való fellépdelésre!
Leány U20-as narancs csapatunk szomorúan távozott szombaton a Budaörsön megrendezett tornáról, ugyanis csökkent az esélye annak, hogy a Tisza-parti lányok a középszakasz végén a hatos döntőbe léphessenek. A házigazda és a Gödöllő csapata elleni vereséggel a tabella hetedik helyén állunk, de még nincs minden veszve, hiszen még 6 mérkőzés hátra van a sorozatból! A tehetség megvan, már csak hinni kell a győzelemben!

Milodanovics Andrea: - Nagyon furcsa érzések vannak bennem. Már az előző napi edzésen éreztem a lányokon, hogy nem azt a teljesítményt hozzák, ami megfelelő lehet egy hétvégi győzelemhez és sajnos ezt a képet láttam a pályán a mérkőzések alatt is. Van egy nagyon jó csapatom, ahol a lányok csodákra képesek, de úgy érzem, hogy ők nem hiszik el, hogy ezekre a csodákra ők képesek! Nem látom rajtuk azt, hogy élveznék a játékot, hogy harcolnának egymásért és a pontokért. Vannak természetesen kivételek és a mérkőzések alatt olyan hullámok, amikor elkezd a csapat küzdeni, de sajnos ez az időszak rövid távú, amivel nem lehet mérkőzést nyerni. Erre példa a Gödöllő elleni mérkőzés, ahol 2:0-ás hátrányból sikerült kiegyenlítenünk 2:2-re, de nem tudtuk kihasználni azt a lélektani, pszichikai előnyt amit az egyenlítéssel szereztünk. Sajnos pont az ellentéte következett be, olyan mély gödörbe csúsztunk, hogy az aranyszettet 15:2-re elveszítettük. A Budaörs elleni mérkőzésen sajnos hiába küzdöttek a lányok, a győzelembe vetett hit nélkül nincs siker.


Torma Ágnes Leány U20 OB I.osztály Középszakasz, Budaörs
GÖDÖLLŐI RC - Szegedi RSE Narancs 3:2 (25:19)(25:19)(23:25)(18:25)(15:2)
BDSE-EMERICUS - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:16)(25:23)(25:13)
Szegedi RSE Narancs: Sojnóczky Sára, Mányai Maja, Bálint Viktória, Horváth Dalma, Szalay Kata, Kiss Nóra, Nyers Noémi, Farkas Antónia, Erdei-Strohner Enikő, Szatmári Júlia, Nagy-Hegyesi Réka, Kujundzic Leila.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.Hazai pályán, de mégis szokatlan helyszínen, Mórahalmon játszotta le leány harmadosztályú U20-as csapatunk a középszakasz soron következő tornáját vasárnap. A lányok a kezdeti hitetlenkedés után az utolsó mérkőzésen megmutatták a kilátogató szurkolóknak, hogy milyen is az, mikor igazán küzdenek a győzelemért, és bár az utolsó pontokat nem ők nyerték, edzőjük mégis büszkén nyilatkozott nekünk a mérkőzést követően.

Piti Richárd: - Az első mérkőzésen nagyon gyenge játékot mutatott be a csapat, és sajnos már az első pontoknál azt lehetett érezni, hogy a lányok nem hisznek a győzelemben. Úgy érzem, hogy nem is érdemeltük volna meg, hogy győzzünk. A második mérkőzés előtt viszont fél órát beszélgettünk, aminek az volt a hatása, hogy a csapat nem ismert elvesztett labdát és a játékosaim kitették a lelküket a pályára. Úgy játszottak, ahogy egy hazai csapatnak játszania kell! Sajnálom, hogy nem jött össze a győzelem, hiszen nagyon megérdemeltük volna. Igazán tanulságos hétvége volt a csapatnak, illetve nekem is. Köszönjük azoknak, akik kijöttek nekünk szurkolni a helyszínre! A második meccs miatt pedig büszke vagyok a csapatomra!


Torma Ágnes Leány U20 OB III.osztály Közép Középszakasz, Mórahalom
Szegedi RSE Fekete - TFSE-Kalocsa 1:3 (12:25)(17:25)(25:18)(17:25)
Szegedi RSE Fekete - Viadukt SE 1:3 (25:21)(10:25)(19:25)(23:25)
Szegedi RSE Fekete: Bárány Enikő, Istókovics Petra, Rádai Réka, Meleg Blanka, Keresztúri Maja, Ábrahám Anett, Magyar Leila, Balog Panka, Varga Szonja, Blin Yasmine, Kasztner Zsófi.
Vezetőedző: Piti Richárd.Fiú U20-as csapatunk éhezik a sikerre, hiszen a középszakaszban eddig még nem sikerült pontot hozniuk. Mégha most vasárnap nem is jött össze a várva várt siker, a srácoknak még négy mérkőzése hátra van a bizonyításra! Hulmann Zsolt vezetőedző ezúttal nem tudott a fiúkkal tartani, így az ő segítségére Csányi Dániel volt, aki a tornát követően így nyilatkozott a csapat napi teljesítményéről. 

Csányi Dániel: - A TFSE nagy falat volt számunkra, mivel több, az NB I-es bajnokságban játszó játékossal álltak fel ellenünk. Nehezen tudtuk kezelni a szerváikat, ami sajnos meg is pecsételte a támadójátékunkat. A harmadik szettben mutott játékkal viszont igazán elégedett lehetek! Több extra védekezést mutatott a csapat, valamint a támadásunk is feljavult az előzőekhez képest. A Malév elleni mérkőzés ellenben sokkal szorosabbnak bizonyult. A végeredményért kár, mert egy kicsivel stabilabb játékkal, akár még a győzelem is meglehetett volna. 


dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U20 OB II.osztály Középszakasz, Budapest
TFSE - Szegedi RSE 3:0 (25:10)(25:12)(25:17)
Malév Sport Club - Szegedi RSE 3:1 (25:17)(23:25)(25:19)(25:17)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Lázár Balázs, Varga Medárd, Fitor Patrick, Vörös Szabolcs, Galántai Márk, Mikle-Baráth Milán, Hüvös Máté.
Megbízott edző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
Hír
2024. február 27., kedd
Hír
Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com