Jelszóigénylés

Nem állt melléjük a szerencse

Megosztás:
Megjelent: 2023. március 27., hétfő
U20-as csapataink győzelem nélkül tértek haza

Gyerek csapataink mellett serdülő játékosaink is képviselték a Szegedi Röplabda Sportegyesületet. A hétvégi találkozók nem alakultak szerencsésen: nyertes mérkőzés nélkül tértek haza U20-as együtteseink.

Leány narancs csapatunk a szokásostól eltérő teljesítményt nyújtott a hétvégén. A mérkőzéseken nem tudtak olyan fegyelmezetten, koncentráltan játszani, ami mindkét mérkőzésen negatív eredményt hozott.

Milodanovics Andrea: - Az első mérkőzésen bár küzdöttünk, harcoltunk, végül nem sikerült nyernünk. Sokkhatásként ért minket, hogy a centerüket nem tudtunk megállítani, túl erős, gyors és tudatos volt. Úgy érzem, hogy néhány játékosom nem játszott kellő alázattal, ez pedig meg is hozta az eredményét. Az UTE ellen Herceg Viktória és Mányai Maja többször is hozzásegített minket a felszabadult játékhoz.


Torma Ágnes Leány U20 OB I.osztály Középszakasz, Budapest
SZBRA Piros - Szegedi RSE Narancs 3:1 (25:14, 22:25, 25:19, 25:20)
UTE U20 LILA - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:16, 25:21, 25:21)
Szegedi RSE Narancs: Sojnóczky Sára, Nyers Noémi, Bálint Viktória, Kiss Nóra, Farkas Antónia, Szatmári Júlia, Kiss Boglárka, Mányai Maja, Herceg Viktória, Horvát Dalma, Nagy-Hegyesi Réka.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Leány fekete csapatunk elsődleges célja a siker felé menetelés volt a hétvégén. A kitartó munka eredményeként győzelemre számítottak, azonban a küzdelem nem a tervek szerint alakult. 

Piti Richárd: - Az első meccsen a Palota ellen játszottunk, ahol egyértelmű célunk a győzelmünk volt, és a mérkőzés előtt azt láttam a lányokon, hogy hisznek magukban. Nagyon jól kezdtük az első pár pontot, de ahogy a Palota elment 3-4 ponttal, egyből elvesztettük a hitünket. Nagyon sajnálom, mert nagyon megérdemelnèk a lányok, mert rengeteg munkát beleraknak a röplabdába. Hozzátartozik, hogy az ellenfelünk nagyon jól játszott, és magas színvonalon röplabdázott. A második mérkőzésén a bajnokesélyes Kispesttel játszottunk, ahol másfél szett után jöttünk rá, hogy van a pályán keresni valónk. Onnantól nagyon jól játszottunk, és megnehezítettük az esélyesebb ellenfelünk dolgát, de a szettgyőzelem nem jött össze. Összességében ez a hétvége sajnos nagyon nem sikerült jól, de dolgozunk tovább, hogy végre sikerüljön egy közös győzelem, amiről álmodunk.


Torma Ágnes Leány U20 OB III.osztály Közép Középszakasz, Budapest
PALOTA RSC - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:14, 25:11, 25:13)
 Szegedi RSE Fekete- KISPEST SE 0:3 (7:25, 17:25, 22:25)
Szegedi RSE Fekete: .Bárány Enikő, Istókovics Petra, Rádai Réka, Sztanó Dorka, Keresztúri Maja, Ábrahám Anett, Magyar Leila, Balog Panka, Balázs Piri Panna, Varga Szonja, Makai Zsófia, Blin Yasmine, Kasztner Zsófi.
Vezetőedző: Piti Richárd.

Fiú U20-as csapatunk nehezen hangolódott rá a mérkőzésre a hosszú kihagyás után. A nehéz kezdetet egy kiélezett küzdelem követte, azonban a végjátékban nem sikerült felülkerekedniük az ellenfélen. 

Hulmann Zsolt: -  Az első mérkőzés első szettjében nem hittük el, hogy a bírói sípszó a meccs kezdetét jelenti. Olyan teljesítményt nyújtottunk, mint aki edzés bemelegítés szakaszában jár. A második szettben már olyan teljesítményt nyújtottunk, ami röplabdának látszódott. A harmadik és negyedik szettben szétesett a koncentrációnk, úgy tűnt, hogy nagyon megfelelt számunkra az egy megnyert szett. Sajnos a cserék sem tudtak lendíteni a játék képén. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfelünknél két új játékos játszott, akikkel a korábbiaknál erősebb volt ellenfelünk. Második meccsen az egyik legjobb csapattal játszottunk. Az első két szettben a szokásosnál is visszafogottabban játszottunk. Még azt sem tudtuk kihasználni, hogy ellenfelünk a cseresorát játszatta.


dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U20 OB II.osztály Középszakasz, Budapest
KISTEXT - Szegedi RSE 3:1 (25:14, 21:25, 25:15, 25:14)
Szegedi RSE - UNI-GYŐR SZESE 0:3 (9:25, 14:25, 24:26)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Lehoczki Dániel, Fitor Patrick, Vörös Szabolcs, Galántai Márk, Mikle-Baráth Milán, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com