Jelszóigénylés

Bolondos sikerek a mini korosztályban

Megosztás:
Megjelent: 2023. április 4., kedd
Két mini csapatunk képviselte egyesületünket

Két mini korosztályú csapatunk képviselte a Szegedi Röplabda Sportegyesületet a hétvégén: leány narancs együttesünk és fiú mini játékosaink is egy győzelemmel és egy vereséggel tértek haza.

Leány narancs csapatunk óriási küzdelmekben vett részt a vasárnapi bajnoki fordulón: az Emericus A együttese ellen kiélezett küzdelemben maradtak alul, viszont az ugyanilyen játékerőt képviselő mérkőzésen felülkerekedtek a BDSE játékosain.

Váradi Zoltán: - Úgy érzem ez a forduló volt az, amire szükségünk volt. Minden játékosom fejest ugrott a mély vízbe, bátran és magabiztosan játszottak. Ennél jobban nem alakulhatott volna semmi.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB II.osztály Közép Középszakasz, Budaörs
EMERICUS'A - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:19, 25:16, 30:28)
BDSE - Szegedi RSE Narancs 1:2 (25:21, 14:25, 15:25)
Szegedi RSE Narancs: Hackler Hanna, Meszlényi Alíz, Terhes Zorka, Zsurka-Abonyi Sarolta, Mádi Kamilla, Czakó Szofi, Jámbor Enikő, Benito Ferenczi Nadia, Moore Kate, Palencsár Miléna, Lajos Laura, Szabó Lilien.
Vezetőedző: Váradi Zoltán.

Fiú mini játékosaink a KESI A, valamint a Szolnoki SPC csapatai ellen álltak pályára. Hasonlóan a lányok mérkőzéseihez, a kezdeti nehézségek ellenére ők is szinte fej-fej mellett haladva araszoltak előre a győzelem felé, amit az első mérkőzésen ugyan nem, de a másodikon sikerült elérniük.

Csányi Dániel: - A KESI A ellen gyengén kezdtük a játékot. Az első szett elején kaptunk egy- két sáncot, ami után már nem mertünk keményen támadni. Ez egy olyan  kulcspillanatnak bizonyult, amin ha túl tudtunk volna lendülni, akkor biztos vagyok benne, hogy a mérkőzés is másképp alakul. A Szolnoki SPC elleni mérkőzést viszont úgy kezdtük, ahogy szerettem volna. Veszélyesen szerváltunk, és hatékonyan támadtunk. A harmadik szettben viszont dráma volt. Hamar elléptünk a Szolnoktól, amibe belekényelmesedtünk. Viszont a végén volt tartása a csapatnak, ami egy nagyon szép győzelemhez vezetett.


Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály Középszakasz, Szolnok
KESI 'A' - Szegedi RSE 2:1 (25:22, 25:18, 11:25)
SZOLNOKI SPC - Szegedi RSE 1:2 (16:25, 25:17, 24:26)
Szegedi RSE: Senkó Levente, Biacsi Bence, Draskóczy Ede, Tari Bence, Retek Kristóf, Varga Zénó, Papes Bence, Őrhelyi Énók Soma, Csorvási Bence.
Megbízott edző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com