Jelszóigénylés

Bravúros teljesítményeknek is örülhettünk

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 15., hétfő
Négy leány csapatunk okosan használta ki a játéklehetőséget.

Mozgalmas hétvégén vagyunk túl, hiszen a három fiú torna mellett négy (!) leány csapatunk is játszott. Az SZRSE csapatai részéről bőven akadtak fontos sikerélmények és biztató teljesítmények.Leány mini narancs csapatunk Budapesten öt emberrel állt ki, így szegedi pont nélkül könyvelték el az összes meccset, de tét nélkül lehetett játszani emberhátrányban is, így Váradi Zoltán vezetőedzőtől kértünk értékelést.

– Örültünk, hogy így is pályára lehetett lépni, nagyon hasznos meccseink voltak, az állandó emberhátrány ellenére egy szettet is hoztunk a nem hivatalos pontszámításban – árulta el a mester. – Külön-külön feladatot kapott mindenki, amire nagyon kellett figyelnie, és a lányok szépen teljesítették ezeket, mindenki ügyes volt. A hozzáállásukat is dicséret illeti, a folyamatos emberhátrány egyáltalán nem zavarta őket. Kihozták a maximumot a tornából, mindenkinek jár a gratuláció – nyilatkozta Váradi Zoltán.

Őryné Merő Nóra U13 OMB I.osztály, Budapest
Szolnoki SPC – Szegedi RSE 3:0 (25:0, 25:0, 25:0)
MTK Budapest – Szegedi RSE 3:0 (25:0, 25:0, 25:0)
Szegedi RSE – VASAS SC KÉK 0:3 (0:25, 0:25, 0:25)
Szegedi RSE: Eszik Janka, Gigacz Réka, Olasz Lola, Jámbor Enikő, Meszlényi Alíz.
Vezetőedző: Váradi Zoltán.Leány serdülő narancs együttesünk Békéscsabán kikapott a házigazdától, de simán nyert a Szolnok ellen.

– Nagyjából azt kaptam a lányoktól, amit vártam – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor vezetőedző. – A Békéscsaba elleni derbi edzőmeccs volt, nem az eredmény volt a fontos, hanem a fejlődésünket garantáló játék. Önbizalmat adhat a favorit elleni teljesítményünk, érezhető volt, hogy kevés hiányzik a szintlépéshez. Egy hajszállal kell jobban játszani, de az a hajszál óriási fejlődést hozhat, akár egy jól játszó Békéscsaba ellen is, tavasszal pedig fel akarjuk venni a kesztyűt a BRSE-vel. A Szolnok elleni játék nyögvenyelős volt, de rossz formában is simán nyertünk, kijött a felek közötti különbség, viszont jobban kellett volna koncentrálnunk – tette hozzá a szakember.


Leány U17 OSB I.osztály, Békéscsaba
BRSE-Fehér – Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:21, 25:10, 25:22)
Szegedi RSE Narancs – Szolnoki SPC 3:0 (25:16, 25:15, 25:16)
Szegedi RSE Narancs: Sojnóczky Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Mihály Annamária, Mányai Maja, Herceg Viktória, Kiss Nóra, Erdei-Strohner Enikő, Kiszely Tamara, Kasza Virág.
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Leány serdülő fekete csapatunk Egerben ötszettes csatára kényszerítette a listavezető Miskolcot, majd három szettben nyert a házigazda ellen.

– Ha valaki előre azt mondja, hogy két szettet is nyerünk az éllovas ellen, előre aláírom, de ha picit bátrabbak vagyunk, nyerhetünk is volna – fogalmazott Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Ezzel együtt maximálisan elégedett vagyok a lányok hozzáállásával és munkájával, ráadásul hoztuk a ki nem mondott kötelezőt is. Megtartottuk ugyanis a jó játékot a második meccsre is, lendületben maradtunk, a lányok ott folytatták, ahol a Miskolc ellen abbahagyták. Örülök, hogy olyan játékosoknak is lehetőséget tudtam adni, akik eddig kevesebbet voltak pályán, és éltek is ezzel, mindenki jól oldotta meg a rá bízott feladatot – dicsérte tanítványait a tréner.


Leány U17 OSB II.osztály Alapszakasz, Eger
Miskolci VSC Fehér – Szegedi RSE Fekete 3:2 (25:14, 21:25, 25:22, 10:25, 15:12)
EVSI – Szegedi RSE Fekete 0:3 (14:25, 15:25, 26:28)
Szegedi RSE Fekete: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Meszlényi Sára, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Eszik Sára, Hartai Rácz Gaia, Kocsis Dorka, Szentkereszty Stefánia.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.Leány serdülő fehér együttesünk ezúttal egyesületünk ügyvezető-elnökhelyettesével, Dávid Tiborral utazott Dunakeszire, ahol a Szolnok jobbnak bizonyult az SZRSE-nél, de a házigazda ellen szegedi győzelemnek örülhettünk.

– Papírforma eredmények születtek – jegyezte meg a beugró edző. – Sajnos a Szolnok ellen nem jött össze a bravúr, pedig jól kezdtük a meccset. A Dunakeszivel fej-fej mellett haladtunk az első szett közepéig, de utána mi irányítottunk, köszönhetően a stabil nyitásoknak és az olykor igen szép támadójátéknak. Magabiztos győzelmet arattunk és minden játékos lehetőséget kapott – nyilatkozta Dávid Tibor.


Leány U17 OSB III.osztály Alapszakasz, Dunakeszi
SPC 'Sárga' – Szegedi RSE Fehér 3:0 (25:12, 25:9, 25:11)
VSD 'B' – Szegedi RSE Fehér 0:3 (12:25, 16:25, 12:25)
Szegedi RSE Fehér: Bárány Enikő, Istókovics Petra, Ábrahám Emma, Rádai Réka, Duics Dóra, Székely Hanna, Kasztner Zsófi, Varga Szonja, Makai Zsófi, Blin Yasmine. 
Megbízott edző: Dávid Tibor.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com