Jelszóigénylés

Hazai tornagyőzelmet is ünnepeltünk

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 11., hétfő
Serdülő csapataink remekeltek, a Lila iskolában hibátlan volt az SZRSE.

Az SZRSE most minden fronton büszke lehetett utánpótlására, hétvégén az ifjabb reménységek mellett a serdülő együttesek is dicséretre méltó teljesítményeket nyújtottak. Edzőik büszkén ültek a kispadon, különösen Strezeneczki Gyula, akinek tanítványai hazai tornagyőzelmet ünnepeltek a Lila iskolában.Leány serdülő narancs csapatunk két szoros vereséget szenvedett Kaposváron, de a torna nagyon hasznos volt, az ellenfelek edzői is dicsérték a szegedi csapatot.

– Négy felállási lehetőséget akartam kipróbálni, végül kettő lett belőle, mert meglepően jól működtek a lányok számára szokatlan formációk, hagytam időt, hogy megszokják – kezdte értékelését Tátrai Sándor vezetőedző. – Óriási dicséretet érdemelnek a lányok, hogy ilyen szokatlan felállásban is sikerült két nagyon szoros meccset játszaniuk. Mindkét találkozón volt esély a sikerre, magunknak köszönhetjük a vereségeket, így hasznos tanulságokkal is gazdagodtunk. Saját bőrükön érezték a lányok, hogy milyen apró részleteken múlik egy győzelem. Az ellenfelek edzői is megjegyezték, hogy bőven van potenciál a csapatunkban, én is így éreztem – árulta el a tréner


Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB I.osztály Alapszakasz, Kaposvár
Szent Benedek RA ‘Piros’ – Szegedi RSE Narancs 3:2 (25:21, 24:26, 22:25, 25:19, 15:13)
Röak Kaposvár 'A' – Szegedi RSE Narancs 3:1 (25:19, 27:25, 16:25, 25:17)
Szegedi RSE Narancs: Paksi Kitti, Simon Lili, Mányai Maja, Herceg Viktória, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Erdei-Strohner Enikő, Deák Angelina, Kasza Virág.
Vezetőedző: Tátrai Sándor.Leány serdülő fekete együttesünk mindkét meccsét megnyerte a Lila iskolában, így mesterük rendkívül büszkén értékelte a hazai rendezésű tornát.

– Eredménykényszer nélkül vágtunk a tornába, de a lányok így is nagyon odatették magukat, gyönyörű játékkal győztek – dicsérte tanítványait Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Megnyertünk egy 66 pontos szettet is, ami jól mutatja a lányok hozzáállását, nyugodtan játszottak. A második meccsen a végjátékban kellett észnél lenni, de nem okozott gondot az ötödik szett. Nagyon akartak bizonyítani a játékosok, ami úgy is sikerült, hogy minden játszmában más felállásban léptek pályára. Ilyen tornán a legjobb a kispadon ülni, remek hozzáállással nyertünk meccseket a nagyobbak ellen, ez óriási dolog. A bennmaradás felé nagy lépést tettünk – jegyezte meg a szakember.


Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II.osztály Kelet Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE Fekete – UTE 3:1 (25:18, 34:32, 25:27, 25:16)
Szegedi RSE Fekete – VSD ‘A’ 3:2 (25:15, 22:25, 22:25, 25:17, 15:8)
Szegedi RSE Fekete: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Meleg Blanka, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Hartai-Rácz Gaia, Koplányi-Szabados Jázmin, Kocsis Dorka.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.Fiú serdülő csapatunk javítani szeretett volna, ami a két vereség ellenére is sikerült, hiszen Szolnokon a házigazda és a Kazincbarcika ellen is tudásuk legjavát adva sokkal jobban játszottak a srácok, mint legutóbb.

– A vereségek várhatóak voltak, de a fiúk mindent megtettek – nyilatkozta Csányi Dániel. – A Szolnok ellen nem volt reális esély a sikerre, hiszen ellenfelünk felnőtt szintet képviselt. Remélem, hogy a hazaiakat látva kaptak egy kis motivációt a srácok, látták, hogy hova lehet és kell is még fejlődni. A Kazincbarcika ellen jó lett volna szettet rabolni, hiszen egészen extra volt a mezőny védekezésünk, a nyitás-fogadásunk is sokat fejlődött. Ütőerőben még előre kell lépnünk, de az alapok alakulnak, még egy kis bátorság hiányzik – hangsúlyozta a vezetőedző.


Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály Alapszakasz, Szolnok
VRCK – Szegedi RSE 3:0 (25:16, 25:16, 25:14)
Szolnoki SPC – Szegedi RSE 3:0 (25:15, 25:14, 25:20)
Szegedi RSE: Elek Botond, Elousta Dzsáfár, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Lehoczki Dániel, Vörös Szabolcs, Fitor Patrick, Simon Benedek, Pintér Gergely.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com